PSG, Lille'i ezdi geçti!

Fransa Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Paris Saint Germain, Lille'e ağır bir mağlubiyet yaşattı.

PSG, Lille'i ezdi geçti!
PSG, Lille'i ezdi geçti!
GİRİŞ 25.04.2015 20:27 GÜNCELLEME 25.04.2015 20:27

Fransa Ligi'nde 34. hafta maçında şampiyonluk mücadelesi veren Paris Saint Germain, Avrupa kupaları şansını zora sokan Lille ile karşılaştı. Parc Des Princes'te oynanan karşılaşmada kazanan 6-1'lik skorla ev sahibi Paris Saint Germain oldu.

Paris Saint Germain'e galibiyeti getiren golleri 1. dakikada Maxwell Andrade, 4 ve 73. (penaltı) dakikada Edinson Cavani, 28, 43 ve 77. dakikada ise Ezequiel Lavezzi kaydetti. Lille'in tek golü 59. dakikada Marko Basa'dan geldi.

Ev sahibi paris Saint Germain'de ikinci ve altıncı gole asist yapan Javier pastore maçın yıldızlaşan isimlerinden biri oldu. Cavani de attığı iki golün yanı sıra Lavezzi'nin ilk golünde asist yaptı.

PSG'de cezalı olan Zlatan Ibrahimovic karşılaşmada forma giyemedi. Kaleci Salvatore Sirigu ise 33. dakikada sakatlandığı için oyundan çıkarken, yedek kaleci Nicolas Douchez kalan bölümde görev yaptı.

Öte yandan Lille'in savunma oyuncusu Sebastien Corchia, 72. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bir maçı eksik olan Paris Saint Germain, bu galibiyetin ardından puanını 68'e yükseltti ve takipçisi Lyon'un 3 puan önüne geçti. Lille ise 50 puanda kaldı.

Fransa Ligi'nde gelecek hafta Paris Saint Germain, Nantes deplasmanına konuk olacak. Lille ise Lens'i ağırlayacak.