Mourinho maç sonu yine çılgına döndü

Jose Mourinho, 1-1 biten Burnley maçının ardından mücadelenin hakemi Martin Atkinson hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Mourinho maç sonu yine çılgına döndü
Mourinho maç sonu yine çılgına döndü
GİRİŞ 22.02.2015 01:39 GÜNCELLEME 22.02.2015 01:39

Jose Mourinho, maçta iki net penaltılarının verilmediğini, Burnley fubolcusu Barnes'ın iki kırmızı kartlık hareketine rağmen cezasız bırakıldığını belirterek; "Maçta 4 kritik an vardı. 30, 33, 43 ve 69. dakikalardı. 1 puan almamız bile mucizevi oldu bu dakikalardan sonra. Dakika 30 ve 69'da Barnes'ın iki kez kırmızı kart görmesi lazımdı. Gerçi, Barnes'ın daha 31. dakikada duşa girmesi lazımdı. Eğer, o pozisyonda hakem gereğini yapsaydı 69. dakikadaki olay zaten olmayacaktı" dedi.

''ŞİMDİDEN ŞAMPİYON İLAN ETMELERİ GEREKİRDİ''

Portekizli menajer, kendilerine karşı ittifak kurulduğu sözlerini tekrarlarken; "Birkaç hafta önce, Liverpool ile oynadığımız kupa maçında Diego Costa ile ilgili televizyon programlarını duyduğumda da neler olacağını biliyordum. Sonra Costa'ya 3 maç ceza verildi. Diego Costa'nın yaptıklarını, bugünkü yapılanlarla kıyaslarsak, çok daha hafif kalıyor. Bu şekilde yapılanlarla son 12 maçta net 5 puanımız gitti. Şimdiden bizi şampiyon ilan etmeleri gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun itiraz ettiği pozisyonlar, Chelsea internet sitesinde şöyle açıklandı:

Dakika 30: Barnes, Ivanovic'e sert bir faul yaptı.
Dakika 33: Burnley oyuncusu Kightly, ceza sahası içerisinde topa elle müdahele etti. 
Dakika 43: Diego Costa, ceza sahasında düşürüldü. 
Dakika 69: Burnley oyuncusu Barnes, Nemanja Matic'e ''bacak kırmaya yönelik'' faul yaptı.