İngiltere'de skandal karar! Türkiye'de olsa...

Premier League'in 22. haftasında Tottenham ile Sunderland arasında oynanan mücadelede çalınan ofsayt kararı ortalığı karıştırdı.

GİRİŞ 18.01.2015 13:07 GÜNCELLEME 18.01.2015 13:22
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Premier League'in 22. haftasında Tottenham ile Sunderland arasında oynanan mücadelede çalınan ofsayt kararı, bir anda İngiltere'de gündeme oturdu ve beraberinde sert eleştirileri getirdi.

White Hart Lane'de oynanan karşılaşmanın uzatma dakikalarında yaşanan bir pozisyonda kalkan ofsayt bayrağı, İngiliz spor medyası tarafından "Gelmiş geçmiş en kötü ofsayt kararı" olarak yorumlandı ve spor sayfalarında geniş yer buldu.

İşte o skandal hata;

YORUMLAR 18
  • ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    eğer top kaleciden gelseydi ofsayt olmazdı
    Cevapla
  • ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    bal gibi ofsayt adam pası karşı sahada karşılıyor.kendi sahasındaki paslaşmalar ofsayt olmaz. yani topla buluştuğunda durum değişmiyor.
    Cevapla
  • mecnun 9 yıl önce Şikayet Et
    bu olayın aynısı beşiktaşlı sergen e olmuştu.
    Cevapla
  • MUHAMMET HANİFİ ÖZCN 9 yıl önce Şikayet Et
    MERHABA ARKADAŞLAR, BURADA OFSAYT KARARI DOĞRU ÇÜNKİ KALCEİ KALESİNDE YOKSA VE RAKİP TAKIM HÜCUM YAPIYORSA EN AZ İKİ DEFAN OYUNCUSU YADA DEFANS YAPAN TAKIMDAN EN AZ İKİ OYUNCU YOKSA HUCÜM YAPAN OYUNCULAR NE KADAR GERİDE OLURSA OLSUN İLERİYE DOĞRU PAS YAPAMAZ
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Orta sahanın gerisinden çıkmış bu bir,orta sahayı geçmiş olsaydı bile kendisinden önde bir oyuncu daha vardı bu iki.,çok yanlış bir karar.Demek o özendiğimiz İngilizlerde hata yapabiliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle