Balotelli şaşkın! "Bize uygun bir oyuncu değil!"

Premier Lig'de geçtiğimiz sezonu mumla aratan Brandon Rodgers'ın ekibi Liverpool, yaz transferlerinden istediği verimi alamadı.

Balotelli şaşkın! "Bize uygun bir oyuncu değil!"
Balotelli şaşkın! "Bize uygun bir oyuncu değil!"
GİRİŞ 25.12.2014 13:50 GÜNCELLEME 25.12.2014 13:50

Luiz Suarez'in boşluğunu doldurmak amacıyla sezon başında Milan'dan 16 milyon pounda alınan Mario Balotelli ligde henüz golle tanışamazken İngiliz ekibi için tma bir hayal kırıklığı olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşım yüzünden aldığı 1 maçlık cezasını tamamlayan İtalyan yıldız, kasığındaki sakatlığı da atlattı.

Ligde oynanacak Burnley maçında hazır olan Balotelli için teknik direktör Rodgers; "Biz 3-4-3 sistemiyle oynuyoruz ve Balotelli bizim oynadığımız oyun sistemine uygun bir oyuncu değil" sözleriyle 24 yaşındaki forvetin Ocak ayında ayrılma ihtimalini kuvvetlendirdi.
 
Liverpool formasıyla çıktığı 15 maçta sadece 2 gol atabilen Balotelli, beklentilerin altında kalan performansıyla eleştirilerin merkezindeki isim haline geldi.

Sezon başından bu yana bir türlü uyum sağlayamadığı Liverpool'dan devre arasında ayrılması beklenen Balotelli'nin, ismi geçtiğimiz günlerde Mancini'nin çalıştırdığı İnter ile anılmıştı.