Guardiola'dan kadın hakeme ilginç tepki!

Bundesliga'da Guardiola ile Bibiana Steinhaus arasındaki diyalog Almanya'da gündeme oturdu.

GİRİŞ 27.10.2014 17:49 GÜNCELLEME 27.10.2014 17:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Borussia Monchengladbach ile Bayern Münih arasında oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi. Ancak arka arkaya 4 galibiyetle doludizgin yoluna devam eden Bayern Münih'in kaybettiği puanlardan çok Guardiola'nın maçın 4. hakemi Bibiana Steinhaus ile yaşadığı tartışma damga vurdu.

Uzatma dakikalarında Monchengladbachlı oyuncu Xhaka'nın zaman geçirdiğini savunan Guardiola, 4. hakeme şiddetli bir şekilde itirazda bulundu. Ancak Steinhaus'tan beklediği cevabı alamayan başarılı teknik adam, kadın hakemin elini zorla ve sert bir şekilde sıkarak yerine geçti.

Daha sonra gerçekleşen bir başka pozisyona itirazda bulunmak için tekrar soluğu Steinhaus'un yanında alan Guardiola hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Elini kadın hakemin omzuna atan Guardiola, Steinhaus'un sert müdahalesi ile karşılaştı. Katalan çalıştırıcıyı "Çek ellerini üzerimden" diye azarlayan Steinhaus, daha sonra Guardiola'nın eline müdahalede bulundu. Pep Guardiola'nın bu hareketleri nedeniyle ceza alması gündemde. 

İşte o görüntüler;

YORUMLAR 1
  • isimsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    işte bu yüzden kadın hakem olmamalı adam yıllardır erkek hakemleri omuzlamış maçın siniriyle elini atmış bir de ceza verilecekmiş olaya bak kadınlar futbola el attı tamam ama erkek liginde ne işi var anlamış değilim? bayanlarda yeterince iyi top oynuyor gitsinler bayanlar ligini yönetsinler ..
    Cevapla