Perez'in Ancelotti ısrarı sürüyor

Jose Mourinho'nun ayrılmasının ardından, Real Madrid'in yeni teknik direktörü kim olacak? Başkan Florentino Perez'in, teknik direktörlük koltuğu için en güçlü adaylar Carlo Ancelotti ve Jupp Heynckes'ti.

Perez'in Ancelotti ısrarı sürüyor
Perez'in Ancelotti ısrarı sürüyor
GİRİŞ 13.06.2013 12:34 GÜNCELLEME 13.06.2013 12:34

Bayern Münih'e tarihi bir sezon yaşatan Heynckes, en az 1 yıl takım çalıştırmayacağını açıkladı. Real'i çalıştırmayı çok isteyen Carlo Ancelotti ise 1 yıllık daha sözleşmesi olduğu Paris Saint Germain'den henüz izin alamadı.

Bu 2 isim dışında, teknik direktörlük için herhangi birinin adının geçmemesi, real taraftarını endişelendiriyor. Nitekim başkan Florentino Perez'in son açıklamaları da, kulübün hala Ancelotti'yi beklediğini ortaya çıkardı.

Hem deneyimli hem de kulübü tanıyan bir teknik direktör ile anlaşmak istediğini söyleyen Perez; ''Ancelotti bu tanıma uyuyor. Onu 4 yıl önce de takımın başına getirmek istemiştim. Paris Saint Germain'den ayrılabilirse, yeni teknik direktörümüz Ancelotti olacak. Durumun kısa süre içinde netleşeceğini düşünüyorum'' dedi.

Perez'in, Ancelotti ve Heynckes'e alternatif olarak gösterdiği isim sportif direktör Zinedine Zidane'dı. Ancak Fransız futbol efsanesinin, La Liga'da bir takım yönetmek için geçerli lisansı bulunmuyor.