Villas Boas, F.Bahçe'ye umut oldu

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki isimlerin başında gelen Assou Ekotto için Tottenham menajeri Andre Villas Boas'tan sürpriz bir hareket gelebilir.

Villas Boas, F.Bahçe'ye umut oldu
Villas Boas, F.Bahçe'ye umut oldu
GİRİŞ 11.06.2013 11:43 GÜNCELLEME 11.06.2013 11:43

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki isimlerin başında gelen Assou Ekotto için Tottenham menajeri Andre Villas Boas'tan sürpriz bir hareket gelebilir. İngilizler, menajer Andre Villas Boas'ın West Bromwich forması giyen Jonas Olsson'u transfer etmek istediğini belirtti.

Haberde Ekotto'nun Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimalinden dolayı Londra kulübünün İsveç Milli takımının da formasını giyen Olsson için bir hamle yapacağını duyurdu.

Portekizli teknik adamın, Olsson'un hem savunmanın ortasında hem de sol bekte oynayabilmesi sebebiyle ilk tercihi olduğunu vurgulanırken, oyuncunun West Bromwich kulübüyle yaptığı sözleşmede ''3,5 milyon euroya serbest kalır'' maddesi de bu transferi hızlandırabilecek bir başka etken olarak gösterildi.

30 yaşındaki İsveçli oyuncunun daha önce yaptığı açıklamalarda Londra'nın büyük kulüplerinde oynamak istediği biliniyor. Olsson, ''Londra ve futbolun karışımını ve orada olmamnın verdiği hissi seviyorum. Bu beni gelecek için hırslandırıyor'' ifadelerini kullanmıştı.

200/09 sezonunun başında Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den West Bromwich'e transfer olan İsveçli oyuncu, bu sezon takımıyla 36 Premier Lig karşılaşmasında görev yaptı.

Tottenham, Olsson'un yanı sıra İngiltere U-21 Milli takımında da oynayan Danny Rose ile de ilgileniyor