Samuel Eto'o transferinde mutlu son!

Samuel Eto'o ile dün yapılan görüşmeden sonuç alamayan Atiker Konyaspor bugün transfer için tekrar harekete geçti ve Kamerunlu golcüyle anlaşmaya vardı.

Samuel Eto'o transferinde mutlu son!
Samuel Eto'o transferinde mutlu son!
GİRİŞ 30.01.2018 17:26 GÜNCELLEME 30.01.2018 21:54
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Atiker Konyaspor, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere Samuel Eto'o'ya 2.5 yıllık imza attırdı. Bu transfer için Antalyaspor'a bonservis bedeli ödenmeyecek. Yıldız futbolcu yarın takıma katılacak.

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Atiker Konyaspor'umuz Samuel Eto'o ile görüşmelerinde mutlu sona ulaştı. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Eto'o bu gece 22:45-23:00 sıralarında Konya'ya gelecek" dedi.

ANTALYASPOR AYRILIĞI AÇIKLADI

 

 

Antalyaspor, Samuel Eto'nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşma sonucu feshedildiğini açıkladı ve futbolcuya hizmetleri için teşekkür etti.

YORUMLAR 24
  • göktürk 6 yıl önce Şikayet Et
    bizim mahallede dede var iyi top oynar satsak alan olurmu acaba.?????? bu işler genç futbolcularımıza karşı biraz ayıp olmuyormu.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    martta 37 yasina girecek. 2,5 yil kontrakt imzalamis. helal adama
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Fesatlar doluşmuş yine buraya...Hazmedeyen soda içsin...Anadolu'nun Hükümdarı...
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    Kim hükümdar Konya mı
    Cevapla
  • Anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehirden geri kalmamaliydi Konya'nın...sezon başında yapaydi şu an ilk besdeydi... Konya'nın borcu yok UEFA iki yil ust uste tv yayin sponsor reklam kombine loca seyirci loto toto bilmem ne heryerden para yağdı...iyi akıllı iş bilen bir yönetim olsaydı Konyasporun zirvede olmaması için hiç bir sebep yoktu..
    Cevapla
  • KONYASPOR 6 yıl önce Şikayet Et
    İmza attığını duymadan inanamam güvenemiyorum bu yönetime
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle