Çok konuşulmuştu! O madencilere büyük jest

Zonguldak'ta bindikleri halk otobüsünde kirlenmemesi için boş koltuklara oturmayıp, ayakta yolculuk yapan maden işçilerine büyük vefa örneği.

GİRİŞ 27.09.2017 12:50 GÜNCELLEME 27.09.2017 16:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Atiker Konyaspor yarın Vitoria SC ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçında onur konuğu olarak maden işçilerini ağırlayacak. 

Kulüp yaptığı açıklamada, "Tüm Türkiye'nin takdirini toplaya Karadon Taşkömürü İşletme Müessesesi Müdürlüğü'nde çalışan maden işçilerimizi önemli Avrupa sınavında locada ağırlamaktan onur duyacağız" denildi.Zonguldak'ta bindikleri halk otobüsünde kirlenmemesi için boş koltuklara oturmayıp, ayakta yolculuk yapan maden işçilerine büyük vefa örneği... Atiker Konyaspor yarın Vitoria SC ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçında onur konuğu olarak maden işçilerini ağırlayacak. Kulüp yaptığı açıklamada, "Tüm Türkiye'nin takdirini toplaya Karadon Taşkömürü İşletme Müessesesi Müdürlüğü'nde çalışan maden işçilerimizi önemli Avrupa sınavında locada ağırlamaktan onurduyacağız" denildi.
 

YORUMLAR 8
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    GONYALI GILGAMISSorun zaten gerekeni yapmayan.Bunlar sorun olmadikları için için tebrike şayan.Yani günah işlemeyenin takdirlik durumda olması gibi.
    Cevapla
  • koç 6 yıl önce Şikayet Et
    demek ki neymiş,Allah insanın kalbini temiz yaptımı elbisesi karada olsa o insan her daim pirü paktır.
    Cevapla
  • ilkay 6 yıl önce Şikayet Et
    düşünceli insanların olması ne güzel
    Cevapla
  • tebrikler 6 yıl önce Şikayet Et
    onurlu ve haysiyetli insanları bu şekilde onore etmek hepimizin görevidir ki sayıları çoğalsın. bu zamanda bulmak zor zira.
    Cevapla
  • Taybaran 6 yıl önce Şikayet Et
    Madenci guzel yurekli emekci vatandaslarimiz.Allah sizleri korusun karalara boyanmis temiz insanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle