Kocaman canlı yayında açıkladı! 'Kararımı verdim'

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 17.03.2017 22:39 GÜNCELLEME 18.03.2017 09:39
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Bu dönemde bu skor çok iyi oldu. Maç öncesi yaptığım vurgu; 5.lik 6.lık pozisyonundan sonra umutların azaldığı yönündeydi. Motivasyon kaybı ve başka nedenler… Bu yüklerle beraber buraya gelip bu sahada bu performansı ortaya koyabilmek kolay değil. Fenerbahçe'nin en büyük gücü rakibe baskı kurup, hızlı hücum yapabilmesi ama her takımın olduğu gibi onların da zaafları var. Golü atıp hemen yemek, bizim gibi takımlar için böyle deplasmanlarda sıkıntılı bir durum.

"FENERBAHÇE'Yİ FENERBAHÇE YAPAN TARAFTARIDIR"

Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan taraftarıdır. Olmadığı zaman, büyük bir eksiklik. Sadece bu maç değil, uzun süredir böyle. Her kulüp için söylenebilir ama burası için biraz daha fazlası söylenebilir.

"BİR KARARIM VAR TABİİ Kİ"

Aykut Kocaman sezon sonunda Fenerbahçe'nin başına geçeceği yönündeki haberlere şu yanıtı verdi: "Kendi adıma bir kararım var tabii ki. Ama bunu mikrofonlardan değil, yönetimlere söylerim. Daha doğrusu bir değerlendirme yapacağız. Çünkü bir değerlendirme yapma zamanı geldi. Daha sonra bakacağız."

YORUMLAR 20
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerin başına bi zamanlar atak oynatan zico gelmeli 4 lü forvet oynadığımız günleri özledik!!
    Cevapla
  • melodi 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Aykut kocaman Kesin olarak fenere gelecek Çünkü istanbuldaki evine tadilat yaptırıyor bizzat kendim şahidim isim vermek istemiyorum. Aykut hoca seneye fenerde. şimdi bunu söylemek istemiyor.
    Cevapla
  • Sinoplu 7 yıl önce Şikayet Et
    Aykut suyun ısındı kaçacaksın kaçta konyanın önünü aç.
    Cevapla
  • kapadokyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    ADAM diye yazılır.. AYKUT KOCAMAN diye okunur...
    Cevapla
  • sivaslım 7 yıl önce Şikayet Et
    adcovat kotu degil bence futbolcu yok devre arasi transferde orta saha istedi alinmadi adam napsin ozan fenerin topcusu degil gonderin gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle