Rıza Çalımbay resmen açıkladı! 'Hakan Balta...'

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor'da yayınlanan Maç Merkezi programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay resmen açıkladı! 'Hakan Balta...'
Rıza Çalımbay resmen açıkladı! 'Hakan Balta...'
GİRİŞ 30.08.2017 15:08 GÜNCELLEME 30.08.2017 15:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rıza Çalımbay, Antalyaspor ile anlaştığı iddia edilen ve Galatasaray'ın yeni sezon planlamasında yer almayan Hakan Balta transferi hakkında, "Hakan Balta haberlerini basından takip ettim. Bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Belirttiğim gibi yabancı kontenjanımız açılırsa belki bir transfer daha yapabiliriz. Bu da yabancı isim olacak" açıklamasında bulundu.

"HAYRETLER İÇİNDE KALDIM"

A Milli Takım aday kadrosuna Antalyaspor'dan oyuncu alınmamasıyla ilgili ise Rıza Çalımbay, "Ben ona hayretler içerisinde kaldım. Geçen sezon A Milli Takımı'mıza iki takımdan oyuncu alınmıyordu. Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmıştı, bir de bizim takımdı. Geçen sezonda çok üzülüyordum. Zeki Yıldırım, Sakıb Aytaç, Ferhat Kaplan gitmeliydi. Özellikle teknik heyetin hazırlık maçlarında çağırması gereken oyuncular olabilirdi. Onlar öyle düşünüyor, ben de böyle düşünüyorum. Saygı duyuyorum.  Oyuncu arkadaşlarımız çağrılsaydı, Antalyaspor için çok iyi olurdu" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 6
  • Cevocanos 6 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlasaydı sakıp milli takıma alınmalıydı demezdi. Saydığı bütün topçular milli takıma gelecek kalitede depil
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Alttaki yorumlar tamamen fanatik büyük takımda forma giyemeyen nasil Antalya'da oynayacak büyük takimlar miladi dolmuşlar getirdi diye Antalya almak zorunda degil görüldüğü gibi herkes büyüklerden alınsın istiyor ama maalesef büyüklerlerde dökülüyor
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu rızada yalancı
    Cevapla
  • ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş, hem Türk oyuncu Milli takıma çağrılmıyor diye yakınıyorsun, hem de yabancı oyuncu alıcam diyosun. bu ne yaman çelişki ve zihniyet
    Cevapla
  • Emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin canın yabancı istiyormuş türk oyuncu istemiyorsun ne yapalım yabancılarınızımı çağıralım milli takıma türkiye ligi diye bir şey kalmadı zaten takımlar da türkten fazla yabancı var bu gidişle milli takıma oyuncu bulamıcaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle