Başkan açıkladı! Süper Lig ekibinden Sosa bombası

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Milan'da forma giyen eski Beşiktaşlı futbolcu Jose Sosa'yı şartlar uygun olması durumunda transfer edebileceklerini söyledi.

Başkan açıkladı! Süper Lig ekibinden Sosa bombası
Başkan açıkladı! Süper Lig ekibinden Sosa bombası
GİRİŞ 09.06.2017 16:47 GÜNCELLEME 09.06.2017 16:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu'nun ardındanyaptığı açıklamada, yeni sezonda şampiyonluğa oynayabilecek bir takım kurmak istediklerini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunu 5. bitirdiklerini hatırlatan Öztürk, kulüp tarihinin en iyi derecesini elde ettiklerine dikkati çekti.

"MILAN İLE İLETİŞİME GEÇTİK"

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Özürk, Arjantinli orta saha oyuncusu Sosa konusunda ise "Milan'la genel oyuncular hakkında bir iletişimimiz oldu. Sadece Sosa üstüne değil." dedi.

Öztürk, "Sosa transferi gerçekleşebilir mi?" sorusu üzerine ise "Durumlar, şartlar müsait olursa olabilir. Bakarız." yanıtını verdi.

Teknik direktörleri Rıza Çalımbay ile de yola devam edeceklerinin altını çizen Öztürk, "sıkıntı yok" şeklinde görüş aktardı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • kaan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın menajerinin Antalspor'a o kadar hakaret içerikli açıklamaları oldu doğru ise ,eğer ama hala haberi yapılıyor nedense kime inanacağız bilmiyorum
    Cevapla
  • gel 6 yıl önce Şikayet Et
    he gelir bekleyin ;))
    Cevapla