Antalyaspor'un yeni başkanı belli oldu!

Antalyaspor Kulübü'nün yeni başkanı Ali Şafak Öztürk oldu.

Antalyaspor'un yeni başkanı belli oldu!
Antalyaspor'un yeni başkanı belli oldu!
GİRİŞ 30.06.2016 15:09 GÜNCELLEME 30.06.2016 15:09

Antalyaspor Kulübü olağan genel kurulu AKM’de gerçekleştirildi. Gültekin Gencer’in yeniden başkan adayı olmadığı genel kurulda 32 yaşındaki Ali Şafak Öztürk aday olmuştu. Genel kurulda Ali Şafak Öztürk ve ekibi 3 yıllığına Antalyaspor’da göreve geldi. Genel kurulda konuşan Antalyaspor Kulübü'nün yeni Başkanı Ali Şafak Öztürk, “Antalyaspor süreci başladıktan sonra gecem gündüzüm Antalyaspor oldu.

Antalyaspor’da ciddi potansiyel var. Şehir çok güzel. Yeni stadı var. Yeni tesisler geliyor. Avrupa’da tesisleri gezdim, böyle bir tesis görmedim. Bundan sonra yeni bir sayfa açıyoruz. Geçmişte olan doğru ve yanlış şeyleri değerlendireceğiz ama sizden de desteğinizi bekliyorum” dedi.

Ali Şafak Öztür’ün yeni listesi ise şu isimlerden oluştu:

Ali Şafak Öztürk (Opet - Regnum Otel), Nadire Konuk Akıncıoğlu (İşletmeci), Şefik Öz (Turizm-Resturant), Salih Peker (Peker Telekom), Nurettin Ünal (Opet Bayii), Mehmet Akdağ (7 Mehmet Resturant), Emin Hesapçıoğlu (Opet Bayii), Bora Terzioğlu (Avukat), Sabri Ünver (Sena Tur), Ünal Pala (Uzaltaş), Tolga Çelik (Alumen Yapı), Salman Aksal (Aksal Çelik), Emin Altıner (Gayrimenkul Danışlanlık), Cumhur Arıcı (Doktor), Mustafa Özdoğan (Doktor), İsmail Bilal (Ford Bayii), Özgür Kasapoğlu (Mobilya), Mustafa Vicir (Avukat), İnanç Kendiroğlu (DTO Başkanı)