'Akigolar'dan Galatasaray'a gözdağı

Akhisar Belediyespor'da, basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, Hamza Hamzaoğlu'nun gönüllerinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek...

'Akigolar'dan Galatasaray'a gözdağı
'Akigolar'dan Galatasaray'a gözdağı
GİRİŞ 05.12.2014 19:54 GÜNCELLEME 05.12.2014 19:54

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Akhisar Belediyespor'da, basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, Hamza Hamzaoğlu'nun gönüllerinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Akhisar Belediyespor'un daha önemli olduğunu söyledi.

Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Galatasaray ile yarın yapılacak maç için İstanbul'a gittiğini söyledi.

Deplasmanda Trabzonspor hariç büyük takımları yenemediklerini vurgulayan Acar, "Bunu kırmak ve İstanbul'da Galatasaray karşısında galip gelmek istiyoruz. Galatasaray maçından puan ya da puanlar almak istiyoruz" diye konuştu.

Galatasaray ile oynayacakları maçın duygu yüklü olacağını vurgulayan Acar, "Hamzaoğlu hocamız ile Akhisar Belediyespor ilk kez şampiyonluk yaşadı ve Süper Lig'e çıktı. Hocamız tüm Akhisarlıların gönlünde ama profesyonel düşünmek lazım. Hamza Hamzaoğlu gönlümüzde ama önemli olan Akhisar Belediyespor. Galatasaray maçından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Acar, sakatlığı süren Merter Yüce ile kart cezalısı olan Bilal Kısa dışında takımda eksik oyuncu bulunmadığını da sözlerine ekledi.