Akhisar Belediyespor'da hedef kalıcı olmak

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un Erzurum'daki kampında, futbolculara özel antrenman programları uygulanıyor.

Akhisar Belediyespor'da hedef kalıcı olmak
Akhisar Belediyespor'da hedef kalıcı olmak
GİRİŞ 10.07.2014 22:12 GÜNCELLEME 10.07.2014 22:12

Palandöken ilçesindeki yüksek irtifa kamp merkezinde antrenmanlarını sürdüren yeşil-siyahlı ekip, ligde kalıcı olmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı oyuncuların fiziksel eksiklikleri bulunduğunu ve onlar için özel antrenmanlar planladıklarını söyledi.

Yeni sezonda ligde kalıcı bir takım haline gelmeyi hedeflediklerini, ikinci kamp döneminde ise taktiksel çalışmalara ağırlık vereceklerini belirten Akçay, şöyle konuştu:

"Futbolcuların morali yüksek ancak Türk oyuncusunun geçiş dönemini çok sağlıklı geçirmediğini biliyoruz. Fiziksel olarak eksik oldukları onlar için antrenman planlaması yapıyoruz. Biraz uğraşacağız sanırım iyi bir planlama ile ikinci kamp dönemine kadar fiziksel değerlerimizi yükseltip ikinci kampı daha çok taktiksel olarak kullanmak istiyoruz. Camia olarak önceliğimiz ligde kalıcı bir takım olmak. Camiamız kendi içinde yapılanmasını sürdürüyor ve kurumsal yapısı üzerinde çalışmalar yapıyor. Biz de hepsini total olarak ele alıyoruz. Bence kalıcı olmak ve kalıcı takım hüviyetini elde etmek önemli bir psikolojik direnç olacak."

Senegalli golcü Oumar Niasse ise sezona çok iyi hazırlanacağını ve hedefinin takımı en iyi yere taşımak olduğunu dile getirdi.

Takım halinde çok iyi bir performans sergileyeceklerine inandığını anlatan Niasse, "Arkadaşlarımızla yeni sezonda daha iyisini yapmaya çalışacağız. Ben de yeni sezonda elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğim. Profesyonel bir takımız ve arkadaşlarım da çok iyi. Yeni hocamızla daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.