Hamzaoğlu: Net bir galibiyet aldık

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçtan önce düşündüklerini sahaya yansıttıklarını söyledi.

Hamzaoğlu: Net bir galibiyet aldık
Hamzaoğlu: Net bir galibiyet aldık
GİRİŞ 12.04.2014 19:23 GÜNCELLEME 12.04.2014 19:23

Kardemir Karabükspor'un kendilerinden daha stresli olacağını tahmin ettiklerini vurgulayan Hamzaoğlu, şunları söyledi:

"Maçtan önce düşündüğümüz birçok şey gerçekleşti. Rakibimizin hedefi vardı ve sahasında oynadığı maçı mutlaka kazanmak isteyecekti. Bizden daha çok stresli olacakları kesindi. Biz, maça başlarken oyunu kontrolümüzde tutmak istedik. Bunda da oyuncularımız başarılı oldu. İkinci yarıda bulduğumuz gollerle net bir galibiyet aldık. Golden sonra da oyunu kontrolümüzde tutmayı başardık. Bugün oynamamız gereken şekilde oynadık, sabırlı, bol pas yaparak, yön değiştirerek. Yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik, oyuncularımı tebrik ediyorum. Karabükspor'a da başarılar diliyorum."

"Avrupa kupalarına gitme yolunda önemli bir 3 puan aldıklarına" ilişkin bulunulan yorum üzerine ise Hamzaoğlu, "O kadar iddialı değiliz. Bir ara o şeye kapıldık. Bizim için daha zaman var. Bundan sonra çok zor 5 maçımız daha var. Bu oyunun üzerine koyarak 5 maçı tamamlamamız lazım" değerlendirmesinde bulundu.

Akhisar Belediyespor oyuncusu Ahmet Cebe de hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirtirken, Kuate ise zorlu bir karşılaşmayı kazandıkları için Allah'a şükrettiğini dile getirdi.