Filenin Sultanları dördüncü tamamladı!

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) 2022 Milletler Ligi'nde Filenin Sultanları, şampiyonayı dördüncü tamamladı.

Filenin Sultanları dördüncü tamamladı!
Filenin Sultanları dördüncü tamamladı!
GİRİŞ 17.07.2022 16:48 GÜNCELLEME 17.07.2022 16:50
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

FIVB Milletler Ligi üçüncülük maçında Türkiye, Sırbistan ile karşılaştı. Ankara Spor Salonu'nun ev sahipliğinde yapılan maçta Türkiye rakibi Sırbistan’a 3-0 yenilerek FIVB Milletler Ligi'ni dünya dördüncüsü olarak tamamladı. Sırbistan ise Milletler Ligi'ni üçüncü bitirerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Türkiye 0-3 Sırbistan

Salon: Ankara Spor Salonu

Hakemler: Kang Joo-Hee (Kore), Myoi Su mie (Japonya)

Türkiye: Cansu Özbay, Hande Baladın, Zehra Güneş, Ebrar Karakurt, Tuğba Şenoğlu, Eda Dündar (Simge Aköz, Meliha İsmailoğlu, Elif Şahin, İlkin Aydın, Saliha Şahin, Ayça Aykaç, Meryem Boz)

Sırbistan: Bojana, Sara, Maja, Ana, Bianka, Jovana (Katarina, Brankica, Teodora, Milenkovic Bojana, Mina, Sladjana, Jovana, Sanja)

Setler: 25-27, 17-25, 24-26

Süre: 81 dakika (28, 23, 30)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Ahmet sert 1 yıl önce Şikayet Et
    Tuba ile Ebrar berbattı, maça hiç konsantre değillerdi. Cansu oyunculara doğru düzgün pas bile atamadı. Takım olarak iyi hazırlanmamışız.
    Cevapla
  • Realist 1 yıl önce Şikayet Et
    Hoca yetersiz. Takımı ve maçı okuyamıyor, Motive edemiyor. Birde bizim kızlar maç içinde enerjilerini gereksiz yere tüketiyorlar sevinç ve üzüntülerini maçın içinde değil maç sonunda yaşamayı öğrenmeleri gerekir. Profosyonellik bunu gerektirir.
    Cevapla
  • Realist 1 yıl önce Şikayet Et
    Guyubettinin artık bu takımdan gitme vakti çoktan geldi adam disiplinden uzaklaştı, otorite yok, kısaca maçlar duygusallık la kazanılmaz oynayarak kazanılır.
    Cevapla
  • egemen 1 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun. dünya 1. si olacak kadromuz var ama o baştaki fenerbahçe düşmanı yüzünden zar zor 4. olduk. ayıptır.
    Cevapla
  • ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    fos çıktılar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle