Murat Sancak'tan tur yorumu! Öngörüsü tuttu

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, CFR Cluj'u 2-1 yenip UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde turladıkları maç sonrası açıklamalar yaptı. Murat Sancak maç sonrası Cherif Ndiaye öngörüsünü de dile getirdi.

Murat Sancak'tan tur yorumu! Öngörüsü tuttu
Murat Sancak'tan tur yorumu! Öngörüsü tuttu
GİRİŞ 04.08.2023 00:04 GÜNCELLEME 04.08.2023 00:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak, CFR Cluj maçı sonrası konuştu.

Sıcak havaya rağmen oyuncuların iyi bir performans sergilediğini belirten Sancak, "Bu sıcakta ancak böyle bir maç oynanabilirdi. Biz durduğumuz yerde terledik. Bu futbolcular nasıl bu kadar koşuyor anlamıyorum." şeklinde konuştu.

Ndiaye'nin golünün nasıl olduğunu anlamadığını dile getiren Murat Sancak, "Her iki tarafı da tebrik ediyorum. Güzel bir maçtı. Bizimkiler inanmıştı. Hatta kırmızı karttan sonra, golü yedikten sonra arkadaşlarıma da söyledim. Merak etmeyin biz 2-1 yapacağız dedim. Çocuklar inanmışlardı. Onlar da risk aldılar. Allah bize nasip etti. (Cherif Ndiaye'nin golü) Nasıl oldu ben de anlayamadım. Oradan girdi, oraya çarptı falan. Hayırlısı olsun, iyi oldu. Bir üst turda ilk maçımız burada." dedi.

CHERIF NDIAYE ÖNGÖRÜSÜ

Öte yandan Başkan Sancak, Cherif Ndiaye'nin bugünkü maçın kaderini belirleyeceğini oyuncuya söylediğini açıkladı. Sancak, "Cherif Ndiaye'ye 'bugün maçın kaderini sen belirleyeceksin' demiştim." ifadelerini kullandı.

Taşkınlık yapan taraftarlara da seslenen Sancak, "Takımımıza zarar veriyorsunuz, yapmayın. Kendini bilmeyen 3-5 taraftar işte." sözlerini sarf etti.

"AVRUPA'DA DAHA ACEMİYİZ, ÖĞRENECEĞİZ"

Avrupa'da gelecek sene daha iyi yerlerde olacaklarını belirten Murat Sancak, "Avrupa'da daha acemiyiz, daha öğreneceğiz. Gelecek sene daha iyi yerlerde olacağız." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • sivas 8 ay önce Şikayet Et
    tebrikler
    Cevapla