Mostafa Mohammed tarihe geçti! 20 yıl sonra bir ilk

Bu yaz transfer döneminde Galatasaray'dan Fransız ekibi Nantes'e kiralık olarak transfer olan Mısırlı golcü Mostafa Mohammed, dün gece çıktığı UEFA Avrupa Ligi maçında tarihe geçti.

Mostafa Mohammed tarihe geçti! 20 yıl sonra bir ilk
Mostafa Mohammed tarihe geçti! 20 yıl sonra bir ilk
GİRİŞ 09.09.2022 10:20 GÜNCELLEME 09.09.2022 10:49
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a geçtiğimiz sezon Zamalek'ten kiralık olarak transfer olan Mısırlı golcü Mostafa Mohammed, sezon biter bitmez bonservisiyle birlikte sarı kırmızılı ekibe transfer oldu. 

NANTES'E KİRALANDI

Yeni sezona teknik direktör Okan Buruk ile Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Mısırlı golcü Mohammed, Fransız ekibi Nantes'e 250 bin euroluk ücretle kiralık gitti. 

TARİHE GEÇTİ

Bu sezon Nantes'ten 6 maça çıkan 24 yaşındaki Mısırlı golcü 2 gol ve 1 asiste imza attı. Dün gece UEFA Avrupa Ligi'nde Nantes'in Olympiakos'la karşılaştığı maçta Mostafa Mohammed tarihi geçti. 

20 YIL SONRA GOL ATAN İLK FUTBOLCU

UEFA Avrupa Ligi'nde G grubu 1. maçında Olympiakos ile Nantes karşı karşıya geldi. Nantes'in 2-1 kazandığı maçta Nantes'in ilk golünü atan Mostafa Mohamed kulüp tarihine geçti. Mostafa Mohamed bu golle Nantes kulübünün 20 yıl sonra Avrupa'da gol atan ilk futbolcusu oldu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk geldiğnde çok iyiydi taki saçma sapan bir kırmızı kart görene kadar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    20 mi dalgamı geçiyorsun en az 40 üstü satarlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen cimbom geri alsın
    Cevapla
  • OKN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum herkes boş konuşuyor.Adam GS de oynamak istemedi.İlk geldiğindeki o iştahı kaybetti.Resmen gönderilmek için elinden geleni yaptı. Şimdi 4 gol attı diye büyük golcü oldu öylemi. Vay sizin futbol bilginize. Gomis kaç yaşında adam koşuyor mücadele ediyor ve az da olsa gol de atıyor. Gomis bunun amcası olcak yaşta ama verim alıyoruz. O yüzden çıkacak kan damarda durmaz. Bırakın adam mutlu olduğu yerde oynasın.Bizde olsa gene aynı muhammed devam ederdi.Bu arada ahım şahım bir topta oynamıyor.
    Cevapla
  • Ua Zeytinburnu 1 yıl önce Şikayet Et
    2 gol atmış 4 değil, üstün körü okuyup yoruma saldırmışsın. Çocuk genç, Tüm forvetler seneye olmayacak Muhammed tek kalacak ve 9 numarayı giyecek. Tamam mı dostum...!?
    Cevapla
  • Cemal Serbest 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhammede haksızlık yaptı yönetim Nantes 5 Milyon verir alır.1 yıl sonra 20 milyon Euroya satarlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle