Rıza Çalımbay: Maccabi Tel Aviv'i deplasmanda yeneriz

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Maccabi Tel Aviv'le karşılaştıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay: Maccabi Tel Aviv'i deplasmanda yeneriz
Rıza Çalımbay: Maccabi Tel Aviv'i deplasmanda yeneriz
GİRİŞ 29.10.2020 23:36 GÜNCELLEME 29.10.2020 23:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv'e 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

 

 

Maçı kaybetmeyi hak etmediklerini söyleyen Çalımbay, "Kırılma anı penaltı tabii ki ama takımımla gurur duyuyorum. Mükemmel başladık, sonuna kadar götürdük, doğru dürüst 1 pozisyon vermedik sonuna kadar. Kadroya baktığımızda fazla oyuncumuz yok, çok az oyuncumuz var. 5-6 yedeğimiz var. 10 kişi varken stoper oynayacak oyuncu bulamadık. Hakan'ı koyduk, Cofie'yi koyduk, mecbüren, yapacak bir şey yok. 10 kişi kalınca rakip de oyun olarak üstünlük sağladı ama 10 kişi kalınca da mücadeleyi bırakmadık. Bugünkü oyunumuzla, mücadelemizle, hırsımızla mağlubiyeti hak etmedik. Bu grupta daha hiçbir şey bitmedi. Bu takımı orada yeneriz, yeter ki sakatlarımız iyi şekilde dönsün." dedi.

Kazanmaları gerektiğini söyleyen teknik adam, "Bizim hiçbir takımdan korkumuz yok. Her takıma gol atarız, oynarız da! Korkumuz olsa Villarreal maçında 2-0'dan sonra kopardık ama aynı şekilde devam ettik ve iyi şeyler yaptık. Bugünkü oyunun hakkı kesinlikle 3 puandı, rakibin pozisyonu yok, oynatmadık. Bu bizi ümitlendirdi. Bence hiçbir şey kaybolmuş değil." ifadelerini kullandı.

Çok fazla eksik olduğunu da söyleyen Rıza Çalımbay, "Bakın, kimse bilmiyor ama Samba 2. yarıya iğneyle çıktı. Normalde oynatmamam gerekiyordu ama fedakarlık yaptı. Eksiklerimiz var ama hiçbir takımdan korkumuz, çekincemiz yok." diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • tabi canım 3 yıl önce Şikayet Et
    bir pozisyon vermediniz rakibe 2 golu nasil yediniz acaba
    Cevapla
  • T d 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi..ya bırak sızden bi halt olmaz..yenermiş he he
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    avrupalı hocaları kendine örnek al hiç bir zaman rakibi zayıf ta olsa saygı gösterip küçümsemez her maçtan önce büyük konuşuyorsun sonrada şapa oturuyorsun biraz sus
    Cevapla