Terim Beşiktaşlıları kızdırdı! 'Avrupa Ligi'ni...'

Geçtiğimiz hafta sonu kuruluşunun 90. yılını kutlayan Fiorentina'nın davetlisi olarak Floransa'ya giden Fatih Terim, İtalya futboluna dair açıklamalarda bulundu.

Terim Beşiktaşlıları kızdırdı! 'Avrupa Ligi'ni...'
Terim Beşiktaşlıları kızdırdı! 'Avrupa Ligi'ni...'
GİRİŞ 14.03.2017 17:42 GÜNCELLEME 14.03.2017 18:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

La Gazzetta Dello Sport'a özel bir röportaj veren Türkiye Futbol Direktörü Terim, özellikle Roma'nın oynadığı pozitif futbolu beğendiğini ifade ederek Luciano Spalletti'nin oyun felsefesi hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Spalletti'nin Zenit yıllarında kendini çok geliştirdiğini dile getiren Fatih Terim, "Onun yönetimindeki Roma, modern futbol mantığını sahaya yansıtıyor. Umarım bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ni Roma kazanır." dedi.

BEŞİKTAŞLILAR'IN TEPKİSİ SONRASI TERİM BJK TV'YE BAĞLANDI

Sosyal medyada bu açıklamaların yayılması üzerine Fatih Terim BJKTV'ye bağlanarak; Beşiktaş seyircisi beni iyi tanır. Duygularımı bilir. Umarım finali Beşiktaş-Roma oynar ve Beşiktaş alır. Ben söylesem, söyledim derim. Ben bu sözlerimi İtalya Ligi için söyledim. Başka bir konuya girilmedi. Beşiktaş'ın ilk maçta aldığı sonuç çok çok iyi. İnşallah Olympiakos'u eleyecektir. Umarım sonuna kadar gider Beşiktaş." sözlerini kullandı.

DONNARUMMA ŞİMDİDEN BUFFON OLDU

2001 yılında çalıştırdığı Milan'da ise genç kaleci Gianluigi Donnaruma'nın performansını ön plana çıkaran Fatih Terim, "Donnaruma varken adeta kale küçülüyor. Bence o şimdiden Buffon'un seviyesini yakaladı ve daha da gelişebilir." değerlendirmesinde bulundu.

Terim, Serie A'nın son haftalarında oynanacak Roma-Juventus maçını yerinde izlemek için tekrar İtalya'ya geleceğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: EUROSPORT
YORUMLAR 9
  • Y.D 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamin ne sozune nede ozune inanacaksin insallah cine giderde kurtuluruz bu teknik droktor musbettesinden
    Cevapla
  • Çavuşoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp olmuyormu dicem ama Sendende o beklenir
    Cevapla
  • Mardin'li 7 yıl önce Şikayet Et
    Eee Uefa'yı alırsak fatih efendi ile gs'nin pabucu dama atılacak. Merak etme fatih efendi o kupayı hakemler ve türlü türlü entirikalarla zaten bize aldırmazlar... gs nin kupayı aldığı dönemdeki gibi avrupada arkamızda fetö lobiside yoktu. Gerçi fetöcü şaban ve diğerleriyle o kupayı alıp, fetöyüde size alim diye yutturmuşlardı...
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımda, oyuncu seçimlerinde ne kadar adaletli olduğunun, beşiktaşlı oyunculara karşı tavrının net bir örneği. Beşiktaş dan da oyuncu alıyor diyeceklere de; almak istediğinden değil, mecbur kaldığından.
    Cevapla
  • Abdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim Vatan Haini olduğunu itiraf etmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle