UEFA F.Bahçe maçını manşetten verdi

Avrupa Ligi son 16 turunda F.Bahçe'nin Braga'ya 4-1 yenilerek elenmesi UEFA'da gecenin sürpriz sonuçlarından biri olarak değerlendirildi.

UEFA F.Bahçe maçını manşetten verdi
UEFA F.Bahçe maçını manşetten verdi
GİRİŞ 18.03.2016 02:20 GÜNCELLEME 18.03.2016 02:20
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Sparta Prag'ın Lazio'yu elemesi ve Braga'nın Fenerbahçe'yi kupa dışı bırakması UEFA'nın resmi internet sitesi tarafından manşete çıkarılırken, "Braga Fenerbahçe'yi şaşırttı" başlığı atıldı.

UEFA, maç haberinin başlığına ise, "Braga Fenerbahçe'nin ümitlerini bitirdi" şeklinde yazarken, "Braga 8 kişi kalan Sarı Kanaryalara karşı sahadan zafer ile ayrıldı" ifadesini kullandı.

UEFA karşılaşmanın Hırvat hakemi Ivan Bebek yönetimi hakkında herhangi bir yorumda bulunmadı.

YORUMLAR 29
  • HUKUKÇU 8 yıl önce Şikayet Et
    SORUMLU KİM? Fenerbahçenin bu duruma düşmesinin sorumlusu: hakem+pereira+aşırı itiraz eden futbolcular. Kardeşim sen sahada futbolunu oyna nokta. pereira takım yenilsin diye diegoyu oynattı ve ozanı oynatmadı ve volkanı ilk 11 de başlatmadı veya maça erken sokmadı. Nani pas vermeden gol pozisyonunu acaba bilerek mi harcadı. Bunlar soru işareti. Sonuç olarak Fenerbahçeyi ve Türk futbolunu kötü gösterdiler.
    Cevapla
  • Erzurumlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakem iyi mac yonetti. Turkiyese maalesef boyle cesyr hakemler yok
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah içim sen de hiç vicdan yok mu?
    Cevapla
  • erzurumlu 8 yıl önce Şikayet Et
    hain köpek
    Cevapla
  • amca 8 yıl önce Şikayet Et
    penaltı dahil hakemin tek yanlış yada taraflı kararını görmedim. de souza nın sarı gördüğü taç pozisyonununun aynısı ikinci yarı da oldu. tacı bragadan alıp fenere verdi hakem. boşuna böğürmeyin. alıştınız tabi hakem yardımıyla maç kazanıp şampiyon olmaya 109 yıldır. zor geldi dimi. GALATASARAY bu kupayı alırken bütün hakemleri yendi. ağlamayında gelin ders verelim hakem nasıl yenilir.
    Cevapla
  • Burhan Dinç 8 yıl önce Şikayet Et
    Vah zavallı seni
    Cevapla
  • dayı 8 yıl önce Şikayet Et
    Boş insanlar boş laflar söyler
    Cevapla
  • saip çakmak 8 yıl önce Şikayet Et
    amca rumuz sen at gözlüğü tak bu kadar vicdansız olma
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    ben GS liyim ama dün akşam feneri resmen hakem katletti FB de buna imkan vermeseydi keşke bilinmeliki bizim takım farketmez dış sahalardaki hangi maçımız kolay geçti hep birileri engel olmaya çalıştı FB ye yazık oldu
    Cevapla
  • Vanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa her yerde Avrupa. Türkiye'yi hiçbir şekilde kabullenemiyorlar. Ne siyasette ne futbol da ne Ekonomi de... Açık Olan birsey varsa Türkiye'nin Türkiye den başka dostu yoktur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle