Cem Kavçak: Beşiktaş’ın kalitesi tartışılmaz

Beşiktaş’a 3-1 mağlup olan Serik Belediyespor’da Teknik Direktör Cem Kavçak maçın ardından ikinci yarıda iyi oynadıklarını ancak sonuca yetmediğini söyleyerek, ligde de hedeflerinin ilk yarıyı iyi bir noktada bitirmek olduğunu söyledi.

Cem Kavçak: Beşiktaş’ın kalitesi tartışılmaz
Cem Kavçak: Beşiktaş’ın kalitesi tartışılmaz
GİRİŞ 09.11.2022 23:31 GÜNCELLEME 09.11.2022 23:31

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Beşiktaş’a deplasmanda 3-1 mağlup olan Serik Belediyespor’da Teknik Direktör Cem Kavçak maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Beşiktaş’a karşı zor bir maç oynadıklarını söyleyen Cem Kavçak, “Beşiktaş’a karşı zor bir maç oynadık. Erken yediğimiz gollerle oyundan düştük. Oyunu da iki yarı olarak değerlendirmek gerekiyor. Beşiktaş’ın kalitesi tartışılmaz. İkinci yarıdaki değişiklikler ve oyuncuların mücadelesi bizi umutlandırdı. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum” dedi.

Ligde zor bir sürece gireceklerini de söyleyen Kavçak, “Takımın başına geç katılmanın sıkıntısını yaşıyoruz. Serik Belediyespor’un hedefi mütevazıydı. Oyuncuların gösterdiği performans bizi üstte tuttu. Zaman zaman iyi oynayıp zaman zaman kötü bir görüntü veriyoruz. Bunu 90 dakikaya yayarsak ilk yarıyı istediğimiz yerde bitiririz diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.