Hikmet Karaman'dan galibiyet sözleri!

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "1. dakikada geriye düşüp maçı çevirmek hem de ilk maçı kaybetmişken büyük bir iş." dedi.

Hikmet Karaman'dan galibiyet sözleri!
Hikmet Karaman'dan galibiyet sözleri!
GİRİŞ 10.05.2022 23:16 GÜNCELLEME 10.05.2022 23:18
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 4-2 kazanarak finale yükseldikleri Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. 

Hikmet Karaman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Oyuncularımızı kutlamak lazım"

"Oyuncularımızı kutlamak lazım. 1. dakikada geriye düşüp maçı çevirmek hem de ilk maçı kaybetmişken büyük bir iş. Berna Başkan'a dikkat çekmek istiyorum. Bu kadar kısa sürede bu duruma gelmek kolay değil."

"İlk devre 2-1, 3-1 bitmeliyken mağlup girdik"

"İlk devre 2-1, 3-1 bitmeliyken mağlup girdik. Oyuncularıma sezon genelinin aksine bu sefer biz geriden geleceğiz dedim."

"Oyuncularım bir dönem hak etmedikleri tepkiyle karşılaştı"

"Bir Anadolu takımı olarak Fenerbahçe'yi, Beşiktaş'ı deplasmanda eliyorsun, o arada ligde de zorlu maçlara çıkıyorsun. Oyuncularım bir dönem hak etmedikleri tepkiyle karşılaştı."

"Manchester City bile kaybetti Şampiyonlar Ligi'nde"

"Futbolun başarısı '30 puanı öne geçip kaybetti' diyerek ölçülmez. O arada kimlere kaybetmişiz ona bakmak lazım. Manchester City bile kaybetti Şampiyonlar Ligi'nde. Taraftarlarımıza da yarattıkları atmosfer için teşekkür ederim."

"Oyuncularımız müthiş iş yaptı"

"Oyuncularımız müthiş iş yaptı, taraftarlarımıza, yönetimimize, tüm Kayseri'ye teşekkür ediyoruz. Bugün maçın başka bir senaryosu da olabilirdi ancak mesele o değil. Mesele oyuncularımızın 1-0'dan sonraki reaksiyonu."

"Biz oynatmadık onları"

"Trabzonspor oynayamadı değil, biz oynatmadık onları."

YORUMLAR 44
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    taraftarımıza sahaya attıkları çakmak bozuk ve su şişelerinden dolayı teşekkür ederim. bu ne şimdi yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakettiniz hocam tebrikler
    Cevapla
  • Maçkalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hikmet karaman her gittiğin takımı TRABZONSPOR.a düşman yapıyorsun Kardeş dediğimiz KAYSERI.Yİ bile TRABZON.A düsman ettin o yaptığın el kol hareketlerini unutmayacağız.
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler hocam amatör ruhlu bir takımı safdisi ettiniz büyük takım bu yani Kayseri spor!
    Cevapla
  • Madmax 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim hiç laga lugaya gerek yok lig şampiyonluğunu kupami derseniz aklı beyni yerinde olan lig der niye fb bukadar bağırıyor kardeşim kupadada yoksun onun hakkında konuşmuyorsun veya diğer İstanbul takımları ha TRABZON kupayı alsaydı kaymak olurdu onun için fazla avunmayin kayserinin tek hedefi kupa bende olsam ...yırtar kupayı almaya çalışırım buda bir başarıdır ama enbuyuk başarı lig o yüzden busene herkes susacak ne diyoruz İNADINA TRABZON nokta konulmuştur .
    Cevapla
  • Fatihh 1 yıl önce Şikayet Et
    İnadına KAYSERİSPOR iki nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle