Galatasaray Rize'den beraberlikle çıktı!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray Rize'den beraberlikle çıktı!
Galatasaray Rize'den beraberlikle çıktı!
GİRİŞ 15.01.2020 22:25 GÜNCELLEME 15.01.2020 22:54
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor ile Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geldi. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan ve Halis Özkahya'nın düdük çaldığı maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Galatasaray 23 Ocak'ta evinde oynayacağı maç için avantaj yakaladı.

 

 

Hakem Halis Özkahya, VAR incelemesi sonucu Galatasaray'ın 90+3'te Emre Mor ile bulduğu golü faul gerekçesiyle iptal etti.

Çaykur Rizespor'un golünü 38. dakikada Fernando Boldrin atarken Galatasaray'ın sayısını 39. dakikada Emre Akbaba kaydetti.

 

 

Geçen sezon Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanan maçta ayağı kırılan Emre Akbaba, 249 gün sonra yine Çaykur Rizespor maçına Galatasaray kaptanı olarak çıktı ve bir de gol attı.

YORUMLAR 24
  • doncic 4 yıl önce Şikayet Et
    geçen seneki rize maçından sonra hala VAR a laf eden galatasaraylılar... şaka gibi
    Cevapla
  • hagi 4 yıl önce Şikayet Et
    kollanmaya alışınca adamlar normal maçlar sorunlu gibi geliyor
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Emre Akbaba'nın basılan ayağına VAR ile bakmayıp atılan goldeki net olarak görülmese de müdahale var diye golü iptal eden hakemler mi Galatasaray'ı kolluyor, yoksa geçen sene verilmeyen penaltılar yüzünden ve aleyhimize haksız verilen penaltılar puanlarımızı harcayan hakemler mi?
    Cevapla
  • Mum 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli halis
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler mhk koçun gözüne girmek için üstün performans Koç baskısı yine sonuç verdi Galatasaray’ın bu maç bir golü ve bir penaltısı verilmedi hakemlik ve TFF adına utanç ama yüzsüzler utanmaz
    Cevapla
  • Nası bir var 4 yıl önce Şikayet Et
    Emrenin net ayağına basıyor vara gitmiyor hakem efendi atılan golde gidiyor yok böyle eyyamcılık. Yok böyle adalet emrede kendi kendine sakatlandı canım!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle