Fatih Terim'den flaş sözler! 'Bu tuzağa düşmem'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Fatih Terim'den flaş sözler! 'Bu tuzağa düşmem'
Fatih Terim'den flaş sözler! 'Bu tuzağa düşmem'
GİRİŞ 15.01.2020 23:11 GÜNCELLEME 15.01.2020 23:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayı değerlendiren Fatih Terim "İstediğimiz oyun yavaş yavaş geliyor. Maç boyunca oyunun kontrolünü, pas trafiğini ayarladık, bazı hatalar vardı ama çok yüksek farkla oyunu domine ettik. Bu önemliydi. Deplasmanda oynayan bir takım görüntüsü vermedik. Son saniyeye kadar kovaladık, pozisyon bulduk, direkten döndü. Zengin bir repertuarını olursa, özellikle hücumda, hem oyuncu hem de oyun anlayışı bakımından her şey daha kolay olur. Arkaya sarkacak oyuncularımız yoktu ama genelde istediğimizi yapabildik. Her gün daha iyi olacak gibi gözüküyor." dedi.
 
FLAŞ SÖZLER: "BU TUZAĞA DÜŞMEYECEĞİM..."
 
Maçın sonlarındaki penaltı tartışmaları hakkında görüşü sorulan ve iptal edilen gollerinin ardından soyunma odasına gitmesi hakkında açıklama yapması istenen Terim "Ben içeri giriyorum çünkü bu tuzağa artık düşmem. Ceza yemek istemiyorum. Ben size sorayım, futbolun içindesiniz, medyasınız... Ceza sahası içinde rakip forvetin ayağına basarsanız bu penaltı mı, değil mi? Hakemler, o, bu demiyorum. Açıkçası hiçbirinin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. Ceza yememek için kelimeleri özenle seçiyorum. Güzel kardeşim golde VAR'a gidiyorsun, penaltıda da git. VAR'daki güzel kardeşim, sen de çağır? Üzerindeki yük kalksın. İlk iki açılarda penaltı değil ama üçüncü açıda penaltı. Tamamdır, hiç kimseye söylenmenin bir manası yok. İkinci yarı hayırlı olsun. Zaman zaman nasıl geçeceğini anlatıyorum." ifadelerini kullandı.

 

"EMRE İÇİN ÇOK SEVİNDİM"

Terim iki günden bu yana hasta olduğunu belirterek, “Güzel bir maç oldu. Nasıl oynamamız gerektiğinin sinyallerini vermeye başladık. Topun sahibi olduk. Bazı önemli pozisyonlar bulduk. Rizespor ile içeride oynamak kolay değil. Emre’ye çok sevindim. Burada ayağı kırılmıştı. Onu da kazanmış oluruz. Lig hepimize ikinci yarı hayırlı olsun. Herkesin hakkında hayırlısı olsun" diye konuştu.

YORUMLAR 9
  • Xmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence gs nin her iki pozisyodada hakkı yendi sonuçta her iki pozisyonunda mağduru gs.
    Cevapla
  • gora 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi alıştılar üfleyince penaltı çıkmasına.onyekurunun hayalet penaltısından sonra gs için her pozisyon penaltı olur doğal olarak.bunlar adalet,ahlak düşmanı
    Cevapla
  • xxxxx 4 yıl önce Şikayet Et
    TFF de şun geçen konuşmu: Ne..! Tuzağa düşmemmi dedi bu. yakaladık burada bize gönderme var ver 7 maç cezayı. ver ver ver...
    Cevapla
  • sdc 4 yıl önce Şikayet Et
    Var Hakemi beraberliğe bağlamak için VARmış
    Cevapla
  • Mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    haklı karar, kollanmaya alışınca tabi böyle tepkiler veriyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle