Ümraniyespor, Trabzon'da avantajı kaptı!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Trabzonspor, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile 0-0 berabere kaldı

GİRİŞ 05.02.2019 22:29 GÜNCELLEME 06.02.2019 08:36
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Trabzonspor, sahasında Spor Toto 1. Lig ekibi Ümraniyespor'u konuk etti. 90 dakika boyunca Ümraniyespor savunmasını aşamayan Trabzonspor, sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı ve tur şansını rövanş maçına bıraktı.

Trabzonspor, girdiği pozisyonları gole çeviremezken Yusuf Yazıcı'nın kullandığı serbest vuruş direğe takıldı. Karşılaşmanın 27. dakikasında ise Batuhan Artarslan, sakatlanarak oyuna devam edemedi. Genç futbolcunun yerine oyuna Abdülkadir Parmak dahil oldu.

Trabzonspor ile Ümraniyespor, 26 Şubat tarihinde rövanş maçında bu kez Ümraniye'de karşı karşıya gelecek ve yarı finale yükselecek takım belli olacak.

 
YORUMLAR 15
  • Trabzonlu Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ümraniye fenerbehçe yi iki maçta yenmiş bir takım Bizimkiler eski Trabzonspor resitali sunarken takım olgusunu paylaşmayı iki üç maçtır unutuyorlar gs maçında birlik ve takım olgusu öne çıkacaktır. Gs maçını her zaman ki gibi en az berabere bitiririz.
    Cevapla
  • martli 5 yıl önce Şikayet Et
    hangisi daha avantajlı? ümraniye tur atlamak icin mutlaka kazanmak zorunda. trabzonun boyle bir derdi yok. 0-0haric her türlü beraberlik trabzona yetiyor. Avantaj trabzonda..
    Cevapla
  • Ali 43 5 yıl önce Şikayet Et
    Ümraniye bu haliyle süper ligde güzel puanlar alır kaçıncı olur bilmem ama Fenerbahçenin çok üstünde Trabzonspor ile aynı puana sahip olurlardı....
    Cevapla
  • TURK 5 yıl önce Şikayet Et
    Baya bi sacmaladin
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi ya
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Ts için deplasman değil.
    Cevapla
  • varol 5 yıl önce Şikayet Et
    bu hafta gs tsyi duman edecek
    Cevapla
  • trabzonsporlu 5 yıl önce Şikayet Et
    ilk yarı da duman ettiğiniz gibi mi :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle