Sivas Belediyespor - Beşiktaş: 0-2

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci maçında Beşiktaş, Sivas Belediyespor'u 2-0 mağlup etti.

Sivas Belediyespor - Beşiktaş: 0-2
Sivas Belediyespor - Beşiktaş: 0-2
GİRİŞ 24.12.2015 14:31 GÜNCELLEME 24.12.2015 16:32

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Beşiktaş, Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Sivas Belediyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek kupada 2'de 2 yaptı.
 
Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelede Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller 15. dakikada Cenk Tosun ve 57'de Mustafa Pektemek'ten geldi.
 
Zaman zaman sertliğin de yaşandığı karşılaşmada ev sahibi ekipten Nuri Melih Mursa, 14. dakikada Cenk Tosun'u gole giderken düşürdü ve son adam olduğu gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
 
Siyah-Beyazlı ekip adına ise Milosevic, rakibinin ayağına bastı ve direkt olarak kırmızı kart gördü.
 
MAÇTAN NOTLAR

Karşılaşma ev sahibi takımın maçlarını oynadığı 3 bin 500 seyirci kapasiteli Muhsin Yazıcıoğlu Stadı'nda oynandı. Hava güneşli olmasına rağmen maç saatinde hava sıcaklığı 0 derece olarak ölçüldü.
 
Teknik direktör Şenol Güneş kalede Günay'a şans verirken, savunma hattında ise Serdar, Milosevic, Tosic, Franco ve Motta'yı görevlendirdi. Kerim Frei ilk onbinde yer alırken, önceki gün evlenen ancak Sivas Belediyespor maçında kadroya dahil edilen Mustafa Pektemek de Cenk Tosun ile birlikte 11'de forma giydi.
 
Beşiktaş taraftarı için 500 kişilik tribün ayrılırken, az sayıda taraftar takımına destek verdi. Ev sahibi Sivas Belediyespor'u ise 2 bin dolayında futbolsever destekledi.