Beşiktaş maçında görülmemiş olay!

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Beşiktaş ile Adana Demirspor arasındaki mücadelede centilmenlik örneği yaşandı.

GİRİŞ 24.12.2014 14:31 GÜNCELLEME 24.12.2014 17:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Yusuf Ziya Öniş Stadı'ndaki mücadelenin 21. dakikasında Adana Demirsporlu Hakan Söyler'in, Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak'a tehlikeli hareketi sonrası hakem Suat Arslanboğa, konuk takım oyuncusuna direkt kırmızı kart gösterdi.

Kartın ardından Adana Demirsporlu futbolcular hakeme itirazlarda bulunurken, Beşiktaşlı futbolcular da hakem yanına geldiler. Veli Kavlak'ın hakeme, pozisyonun kırmızı kartlık olmadığını ifade ettiği öğrenildi. Bunun üzerine maçın hakemi Arslanboğa kırmızı kartı iptal ederek, Hakan'a bu kez sarı kart gösterdi.

Taraftarların karşılıklı centilmenlik tezahüratlarıyla başlayan maçta saha içinde futbolcular arasındaki centilmenlik de dikkati çekti.

YORUMLAR 16
  • yigido 9 yıl önce Şikayet Et
    adam adammmm
    Cevapla
  • yaşar 9 yıl önce Şikayet Et
    Hani diyorum aynı hareketi süper lig maçında da gösterseler gözlerim yaşaracak
    Cevapla
  • kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    şuraya bakıyorum atlamış hemen renkliler fairplaydan bile anlamıyosunuz işiniz gücünüz goygoy kabul edin onurlu bir takımdır beşiktaş
    Cevapla
  • ashuwa 9 yıl önce Şikayet Et
    Aynı Centilmenliği FB ve GS ile oynarken de göstermelerini bekleriz her 3 takım oyuncularından da. Aldatmaya yönelikleri yapmasalar dahi yeter de artar bu tirübüne oynanan hareketlere gerek kalmaz ozaman....
    Cevapla
  • hakiki kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    BJK tüpçüye kadar hep centilmendi ve böyle oynayarak çok şampiyonluklar gitti. tüpçüden sonra takım aynı GS ve FB ye benzemeye başladı (ki antifairplayde, hakemleri kullanmada biz onlar gibi olamayız, çünkü asılları varken çakmaları işe yaramaz) ve bu sefer şerefli 2.likleri de göremez olmuştuk.
    Cevapla
  • atlantiks 9 yıl önce Şikayet Et
    Sıradan bir kupa maçında da olsa, yaptıkları bu örnek davranış için Beşiktaşlı kardeşlerimi yürekten tebrik ediyorum. gâysaraylı burak'a yapılan "göndermeler" için ise alkış tutuyorum. Ne mutlu gâysaraya ki arif'den sonra bir sevgili (!) penaltıcı topçuları daha var ! Ne kadar övünseler azdır...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle