Trabzonspor çeyrek final için sahaya çıkıyor! Rakip İtalyan devi

Trabzonspor, UEFA Gençlik Ligi son 16 turunda Atalanta ile eşleşti. Kurada iç saha avantajını yakalayan Trabzonspor, rakibiyle Papara Park'ta karşılaşacak.

Trabzonspor çeyrek final için sahaya çıkıyor! Rakip İtalyan devi
Trabzonspor çeyrek final için sahaya çıkıyor! Rakip İtalyan devi
GİRİŞ 14.02.2025 16:47 GÜNCELLEME 14.02.2025 16:47

Trabzonspor, UEFA Gençlik Ligi son 16 turunda Atalanta ile eşleşti.

Kurada iç saha avantajını yakalayan Trabzonspor, rakibiyle Papara Park'ta karşılaşacak. Karşılaşma 4-5 Mart tarihlerinde oynanacak.

Tur tek maç üzerinden oynanacak mücadelede Trabzonspor, Atalanta’yı elemesi halinde Çeyrek Final'de Bayern Münih - Inter eşleşmesinin galibi ile 1-2 Nisan tarihlerinde karşılaşacak.

Kura çekimi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor U19 Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Beyazlı şu ifadeleri kullandı:

"UEFA Gençlik Ligi’nde Son 16 Turu’na kalan ilk Türk takımı olarak önemli bir başarıya imza attık. Bu seviyede mücadele etmek, kulübümüz ve oyuncularımız için büyük bir adım. Atalanta gibi güçlü bir rakiple karşılaşmak, gençlerimiz için değerli bir deneyim olacak. Trabzonspor’un mücadeleci ruhunu sahaya yansıtarak, bu zorlu eşleşmeden alnımızın akıyla çıkmak ve adımızı çeyrek finale yazdırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Teknik ekibimize ve gençlerimize güvenimiz tam. Bu önemli mücadelede taraftarımızın desteği bizim en büyük gücümüz olacak. Papara Park’ı doldurarak gençlerimize güç vermek ve onların yanında olmak için tüm taraftarlarımızı Atalanta maçına bekliyoruz. Taraftarımızla birlikte aşamayacağımız hiçbir engel yok."

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.