Abdullah Avcı, Nenad Bjelica'nın gerisinde kaldı

Trendyol Süper Lig'de konuk ettiği Kasımpaşa'ya 3-2 yenilen Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iç sahada Nenad Bjelica döneminin gerisinde kaldı.

Abdullah Avcı, Nenad Bjelica'nın gerisinde kaldı
Abdullah Avcı, Nenad Bjelica'nın gerisinde kaldı
GİRİŞ 30.01.2024 13:15 GÜNCELLEME 30.01.2024 13:17
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de konuk ettiği Kasımpaşa'ya 3-2 yenilen Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iç sahada Nenad Bjelica döneminin gerisinde kaldı.

Bordo-mavililer, Abdullah Avcı'nın görevde bulunduğu dönemde oynadığı 7 iç saha maçında 3 galibiyet, 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ile 10 puan toplayarak, maç başına 1,42 puan elde edebildi.

Karadeniz ekibi, Avcı'dan önce görev yapan Hırvat teknik adam Nenad Bjelica döneminde ise iç sahada daha iyi bir performans sergileyerek 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ile 9 puan elde ederek 2,25 puan ortalaması yakaladı.

Avcı dönemindeki iç saha maçları

Trabzonspor, Avcı ile bu sezon sahasında Corendon Alanyaspor'u 1-0, TÜMOSAN Konyaspor ve Yılport Samsunspor'u 2-1'lik sonuçla mağlup etti.

Mondihome Kayserispor'a 1-0, Galatasaray'a 5-1 ve Kasımpaşa'ya 3-2 yenilen Karadeniz ekibi, RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Bjelica yönetimindeki 4 iç saha maçı

Trabzonspor Nenad Bjelica döneminde ise bu sezon iç sahada Bitexen Antalyaspor'u 1-0, Beşiktaş'ı 3-0, Siltaş Yapı Pendikspor'u da 2-1'lik sonuçla geçti.

Karadeniz ekibi, Hırvat teknik adam ile sahasındaki tek yenilgisini Çaykur Rizespor karşısında 3-2'lik sonuçla aldı.

130 hafta sonra 

Trabzonspor, ligde 130 hafta sonra ilk kez art arda oynadığı 3 maçı da kaybetti.

En son 2020-2021 sezonunun 5. haftasında Başakşehir'e sahasında 2-0, 6. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-1, 7. haftasında Kasımpaşa'ya kendi evinde 4-3 mağlup olan bordo-mavililer, bu sezon da 21. haftada Galatasaray'a sahasında 5-1, 22. haftada Çaykur Rizespor'a dış sahada 1-0, Kasımpaşa'ya da evinde 3-2 yenildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • bjkli 2 ay önce Şikayet Et
    şapkasıyla tazminatını verin gönderin
    Cevapla
  • Öz Karadeniz 2 ay önce Şikayet Et
    Dünde. Yazdim. Tekrar. Ediyorum. Şenal hoca. Çebi. Ts. Ye yattı. Bjk bir daha. Düzelemedi. Peki. Ts. Gs ye. Neden yattı. Bilen varmı. O maçtan sonra galibiyet yok bu. Şu demek oluyor. Avçi. Güle ğüle el sala. Ts el salla.
    Cevapla
  • başgan 2 ay önce Şikayet Et
    Avcı meydan bu sefer boş değil. senin için boş. futbol savunma işi değil. yıllardır aynı terane
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Takımda kaliteli yok hoca ne yapsın
    Cevapla
  • Ali Sait Günaçar 2 ay önce Şikayet Et
    Kaliteli ekibe teknik adama ne ihtiyaç var.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    futboldan anlamayan başkanlar avcının hangi şartlarda şampiyon olduğunu unutup tekrar takımıın başına getirdiler. Bu adam Trabzonspor u hem maddi hem manevi olarak batıracak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle