Abdullah Avcı, Trabzonspor'daki ilk dönemini yakaladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili ekipte ilk döneminde 10 maçta topladığı 21 puanlık performansı tekrarladı.

Abdullah Avcı, Trabzonspor'daki ilk dönemini yakaladı
Abdullah Avcı, Trabzonspor'daki ilk dönemini yakaladı
GİRİŞ 07.01.2024 13:40 GÜNCELLEME 07.01.2024 13:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili ekipte ilk döneminde 10 maçta topladığı 21 puanlık performansı tekrarladı.

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takıma geldiği ilk dönemdeki performansı tekrarladı.

Bordo-mavili kulüp, 10 Kasım 2020'de ilk kez göreve getirdiği Abdullah Avcı, 10 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etmişti. Avcı, yönetiminde geçen 3 sezonda 1'i Süper Lig Şampiyonluğu, 2'si Süper Kupa olmak üzere 3 şampiyonluk elde etti.

Trabzonspor'da, 4 Mart 2023'te alınan Ümraniyespor yenilgisi sonrası yolların ayrıldığı Abdullah Avcı, Alanyaspor maçıyla 233 gün sonra ikinci dönemine başladı. Lig'in 9. haftasında 23 Ekim Pazartesi günü sahasında Corendon Alanyaspor maçıyla bordo-mavili takımda ikinci dönemi resmen başlayan Avcı, 10 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak geldiği ilk dönemdeki 21 puanlık performansı tekrarladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geldiği ilk dönemdeki 10 maçlık performansta tek yenilgisini sahasında Galatasaray'a karşı 2-0'lık skor ile almıştı. İkinci dönemde de Kayserispor'a 1-0 mağlup olmuştu. Dış sahada oynadığı 6 maçı ise kaybetmedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Vasati 3 ay önce Şikayet Et
    Tff nin ve siyasi aktörlerin itelemesi ile şampiyon olarak Sen bile Hoca yim diyerek bu ülkede kendine pazar bulabiliyorsun.
    Cevapla
  • Mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    Rakip Sahada kazanılan serbest vuruşu kendi kalecisine pas olarak geri gönderen tek takım kendi sahasında 15 topla atağa çıkmaya çalışan tek takım kontraatak alnına yazılmayan takım
    Cevapla
  • mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    futbol katili vasat hoca
    Cevapla
  • Uygar 3 ay önce Şikayet Et
    Hocam iyisin hoşsunda takımın oyunu çok berbat. Trabzonspor böyle sıkıcı çoşkusuz top oynamaz istersen şampiyon ol kimse bu futbolu izlemeye gelmez
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    kazanmak için oynamak gerekmiyor, gerekeni yapmak gerekiyor, Abdullah Avcı da bunu en iyi yapan antrenörlerden biri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle