Abdullah Avcı'dan mağlubiyet yorumu!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, tadı, tuzu olmayan bir müsabaka oynadıklarını belirtti.

Abdullah Avcı'dan mağlubiyet yorumu!
Abdullah Avcı'dan mağlubiyet yorumu!
GİRİŞ 03.12.2023 19:33 GÜNCELLEME 03.12.2023 19:33
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor, sahasında Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "6 maç oldu geleli, bugün ilk mağlubiyetimizi aldık. Oyun olarak da, performans olarak da kötü bir maçtı. Kazandığımız zaman da, berabere kaldığımız zaman da sürekli tekrar yapmamız gerektiğini, çok çalışmamız gerektiğini anlattım. Hazırlıklarımızı ve organizasyonlarımızı yapmamız gerektiğini ifade ettim. Görmediğimiz oyuncuları görmeye ve organizasyona katkı sağlamalarını düşünüyorduk ama bireysel olarak performanslar ve maç kötüydü. Oyunun tadı tuzu olmadığı bir maç oynadık. Normalde kaybetmemiz gereken bir durumdu son dakikalarda. Pozisyon, oyun akışı ve performans sıkıntısı hoş durmadı. Özür diliyoruz. Hem devre arası hem sezon sonrasına hazırlık yapacağız. İlk mağlubiyetimiz, üzülüyoruz ama çalışmaya ve tekrar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Taraftarların tepkisinin sorulması üzerine ise Avcı, "Trabzonspor taraftarı çok yoğun duygular yaşayabiliyor. Pepe ve Abdulkadir Ömür, buranın oyuncusu. Bu işi yapıyorsak, bunlar bu işin içinde var. Bunlarla yaşamaya alışmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20
  • Erti 4 ay önce Şikayet Et
    Maçı satik demiyor
    Cevapla
  • nurettinbey 4 ay önce Şikayet Et
    Bakalım A.Avcı ne zaman pes edecek??Örneğin gelecek haftaki maçta da puan kaybederse onurunu kurtarmak için kendiliğinden istifa etmelidir!!Zira bu takımla bu oyuncu grubuyla bir yerlere varmak imkansızdır. Çorumspor'a da elenmek söz konusudur!
    Cevapla
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Trabsonspor , beşiktaş gibi yanlış transfer kurbanı oldu . Seyirci sonuçtan çok oynanan kötü futboldan dolayı tepkili . Ruh yok mücadele yok .
    Cevapla
  • Rezil 4 ay önce Şikayet Et
    Zorla antrenor olunmaz sampiyonlugu hediye etmeseydiler bir 100 yil daha goremezdi seninle ts
    Cevapla
  • aps 4 ay önce Şikayet Et
    bundan hoca olmaz hasbelkader şampiyon olduk vesselam. gururlandık vesselam. havalara uçtuk vesselam. amma bundan hoca olmazzzzzz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle