Trabzonspor'a kötü haber! Yıldız isim bedavaya gidecek

Trabzonspor'un 30 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusu Bakasetas, Bordo-mavililerin yeni sözleşme teklifini reddetti. Yunan futbolcunun, Avrupa'ya gitmek istediği öne sürüldü.

Trabzonspor'a kötü haber! Yıldız isim bedavaya gidecek
Trabzonspor'a kötü haber! Yıldız isim bedavaya gidecek
GİRİŞ 18.11.2023 14:41 GÜNCELLEME 18.11.2023 14:41
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da sözleşmesi sona erecek olan Bakasetas için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.

Yunan basınında çıkan haberlere göre; Bakasetas, Trabzonspor'dan gelen 2 milyon euroluk yeni kontrat teklifini reddetti. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Yunan orta saha, takımda kalmak istemiyor.

İTALYA, İNGİLTERE, İSPANYA İSTİYOR

30 yaşındaki yıldız futbolcunun hayali İtalya, İngiltere veya İspanya'da oynamak. Bu nedenle ülkesinin takımlarından AEK'in yaptığı teklifi de reddetti. Sezon sonunda serbest kalarak hayali olan 3 ülkenin ekiplerinden birine imza atmak istiyor.

ÜLKESİNDEN YOĞUN İLGİ

Sportdog.gr sitesi, Yunan ekiplerinin Bakasetas'ı çok istediğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Yaz aylarında sözleşmesinin biteceğini ve serbest oyuncu olarak piyasaya çıkacağını hatırlayalım, bu da dört büyük Yunan takımının iştahını açabilir. AEK, oyuncu ile temas bile kurdu."

Bakasetas, Trabzonspor formasıyla toplam 113 maçta 8 bin 485 dakika süre aldı. Bu süreçte 31 gol, 22 asistle takıma katkı sağladı. Bordo-Mavili forma ile ligde şampiyonluk yaşayan Yunan yıldız, Türkiye Süper Kupası'nı da kaldırdı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Tsli 5 ay önce Şikayet Et
    Hami F.Tekke Yattara Gökdeniz Wakeme vs vs vs kimler gitmedi kimler. Tek marifeti şut atmak olan yunani zaten tutmak bile hata bu kadar yunani niye doldurdularsa oda ayrı bi soru işareti garabet
    Cevapla
  • Ömer Genç 5 ay önce Şikayet Et
    Komedyen oyunculara milyon Euro lar döküldü... Bonservis para verip yollananlar ayrı vaka...Gelip ikigün sonra sakatlanıp iki sene oynamayanlar ...Şu adamı azcık Takdir edin arkadaşlar ayıp ya... Siopis gitti savunma çöktü...bu giderse ömür ün kaprisleri ni görürsünüz...
    Cevapla
  • Sebo 5 ay önce Şikayet Et
    Boş yapma arkadaş
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Defolsun gitsin çok lazımdı
    Cevapla
  • Sebo 5 ay önce Şikayet Et
    Aynı fikirdeyim 2 yıldır ne verdi bize boş boş boşşş
    Cevapla
  • Omer 5 ay önce Şikayet Et
    Bu takimin beyni herseyi waka gitmiş buda kim defolsun gitsin gule gule
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Gidene kal kalana git denilmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle