Ertuğrul Doğan: Fenerbahçe maçında tiyatro seyrettik!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, "Fenerbahçe maçında hepimizin gözleri önünde bir tiyatro seyrettik." dedi.

Ertuğrul Doğan: Fenerbahçe maçında tiyatro seyrettik!
Ertuğrul Doğan: Fenerbahçe maçında tiyatro seyrettik!
GİRİŞ 07.11.2023 12:48 GÜNCELLEME 07.11.2023 13:10
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili taraftarları bu hafta sahalarında TÜMOSAN Konyaspor ile oynayacakları maça davet etti.

Doğan, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe maçında hepimizin gözleri önünde bir tiyatro seyrettik." ifadesini kullanarak, Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak bu müsabakanın hakemleriyle ilgili verilecek kararları yakından takip ettiklerini kaydetti.

Camia olarak birlik ve beraberlik içinde olunduğunda nelerin üstesinden geldiklerini çok iyi bildiklerini de vurgulayan Doğan, şu değerlendirmede bulundu:

"Bu inançla önümüzdeki süreci kazanacağımız yeni zaferlerle birlikte çok daha güçlü tamamlayacağız. Cuma günü oynayacağımız Konyaspor maçında, dolu tribünler önünde büyük Trabzonspor taraftarının gücünü hep birlikte yeniden hissettireceğiz. İnanıyoruz ki sizlerin coşkusu ve desteğiyle birlikte daha çok başarılar elde edeceğiz. Konyaspor maçında hocamızın dediği gibi, birlikte hücum, birlikte savunma yapacak, futbolcularımıza tam anlamıyla destek olacak ve zaferin yolunu açacağız. Tüm taraftarlarımızı, teknik direktörümüz Abdullah Avcı ve futbolcularımıza destek olmak için Papara Park'a bekliyoruz. Büyük zaferler, büyük hayallerin ve kararlılığın sonucudur."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 43
  • Konya bordo mavi 5 ay önce Şikayet Et
    UEFA şike soruşturması açtığında galeyi öğrenirsin. TS herzaman ilk sayfada dünyada en çok tanınan Türk takımı taraftarı olan kulup, ts gibi büyük kulube fb nin normal bunun trabzonuda var çifte yenilgi ile gidersiniz
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Fener ağlama
    Cevapla
  • beykozlu 5 ay önce Şikayet Et
    hamsi beyni bu kadar iste ne izledigini bilmiyo kendini Fenerbahceli sanmis maci izlerken yoksa akli basinda bi Trabzonlu hu cümleyi kurmaz kuramaz
    Cevapla
  • Konyali80 5 ay önce Şikayet Et
    Siz tiyatroyu iyi bilirsiniz..ama gale ye alan kim sıradan bir takımınız gaztelerde bile son sayfada olursunuz .
    Cevapla
  • sakaryalı 5 ay önce Şikayet Et
    halen utanmadanda savunma yapıyorsunuz pes doğrusu Trabzon Başkanı az ve hafif bile konuştu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle