Eski Trabzonsporlu açıkladı! "Mourinho, Salah'ı ağlattı"

Trabzonsporun eski yıldızı John Obi Mikel, Chelsea'de oynadığı dönemde takımın teknik direktörü olan Jose Mourinho'nun Mısırlı yıldız Mohamed Salah'ı ağlattığını söyledi.

Eski Trabzonsporlu açıkladı! "Mourinho, Salah'ı ağlattı"
Eski Trabzonsporlu açıkladı! "Mourinho, Salah'ı ağlattı"
GİRİŞ 31.10.2023 20:30 GÜNCELLEME 31.10.2023 20:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir dönem Chelsea forması giyen Mohamed Salah'ın Jose Mourinho ile yaşadığı olay gündem oldu.

İspanyol basınında Marca'nın derlediği haberde, Mohamed Salah'ın 2013-14 sezonunda Basel'den 16.5 milyon Euro karşılığında Chelsea'ye transfer olduğu dönemde takımın teknik direktörü olan Jose Mourinho, tarafından sıcak karşılanmadığı yer aldı.

Chelsea'nin efsane isimlerinden olan ve 2019-2020 sezonunda Trabzonspor forması da giyen John Obi Mikel, o dönem Mohamed Salah'ın maç performansı nedeniyle, Jose Mourinho ile birçok kez sürtüştüğünü söyledi.



"SALAH'IN AĞLADIĞINI GÖRDÜK"


Nijeryalı yıldız, ikili için sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

"Eğer işinizi yapmıyorsanız, kim olduğunuzun bir önemi yoktu, Mourinho size saldırırdı. Bir maçın devre arasında Mohamed Salah'la karşılaştı ve onun ağladığını gördük"

İkili arasında yaşanan gerilim daha sonra Salah'ın Chelsea kariyerinin kısa sürmesine neden oldu. 31 yaşındaki yıldız, 2014/15 sezonun devre arasında önce Serie A ekibi Fiorentina'ya kiralandı, daha sonra ise 2015/16 sezonunu yine İtalya temsilcisi Roma'da kiralık geçirdi.

Mısırlı futbolcu, takvim yaprakları 1 Temmuz 2016'yı gösterdiğinde ise 15 milyon Euro bonservis karşılığında Londra'dan ayrılıp Roma'nın yolunu tuttu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Doğu-Batı 6 ay önce Şikayet Et
    Şimdi onun yüzüne bakan yok
    Cevapla
  • Çeçen muhafız 6 ay önce Şikayet Et
    Tabi o bir Müslüman olduğu için olmasın sakın
    Cevapla
  • Mahmut 6 ay önce Şikayet Et
    Lan ne alaka
    Cevapla
  • tosba morinyo 5 ay önce Şikayet Et
    sonrasında kendi aglamıştır.
    Cevapla