Bakasetas'tan Trabzonspor'a üzücü haber!

Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın sol kasık bölgesinde kas yaralanması tespit edildiğini açıkladı.

Bakasetas'tan Trabzonspor'a üzücü haber!
Bakasetas'tan Trabzonspor'a üzücü haber!
GİRİŞ 17.10.2023 18:36 GÜNCELLEME 17.10.2023 18:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas'ın milli takımında yaşadığı sakatlık sonrası yapılan kontrollerinde kasık bölgesinde kas yaralanması olduğu açıklandı. 

Bakasetas, Yunanistan Milli Takımı'nın Hollanda ile oynadığı müsabaka sırasında sakatlık yaşadı. Bordo-mavili kulüp, yıldız oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Beşir tarafından yapılan açıklamada, "Bakasetas'ın bugün ülkesinde yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol kasık bölgesinde kas yaralanması olduğu tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanılmıştır" ifadelerine yer verildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Alper 6 ay önce Şikayet Et
    Trabzonspor fanatiği olarak diyorum ki o kadar masum katledilirken çoluk çocuk can verirken buna mı uzulecegiz geçin bu boş işleri
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    bence bizim icin sevindirici haber
    Cevapla
  • Yorumcu 6 ay önce Şikayet Et
    Bir sey farketmez. Zaten oyundayken Trabzon 1 kisi eksik oynuyor. Var mi yok mu belli degil. Alanya'dan ilk geldigi siralar iyi idi. Sonradan kayboldu gitti. Insallah hep gider. Penalti atmayi beceremiyor, israrla o atiyor ve cogunu kaciriyor. Inat etmenin alemi ne anlayamiyorum. Avci da geldi, herhalde 10. sirada bitiririz ligi.
    Cevapla
  • Osman 6 ay önce Şikayet Et
    Bende aynısı söylüyorum. Takım biraz rahatlar. Çalhanoğlu da milli takımda aynı. Hiçbir işe yaramıyor.
    Cevapla