Bjelica çok istemişti! Transferi 'Avcı'ya kısmet olabilir

Trabzonspor, Nenad Bjelica'nın transferini çok istediği Tochi Chukwuani'nin peşini bırakmıyor. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncuya olumlu rapor verirse Lyngby'le görüşmeler başlayacak.

GİRİŞ 15.10.2023 15:45 GÜNCELLEME 15.10.2023 16:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'e verilen milli arada hazırlıklarını yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde sürdüren Trabzonspor'da orta saha transferi için düğmeye basıldı.
Bordo-mavililer, ismi daha önce de gündeme gelen Tochi Chukwuani için girişimlere başlayabilir.

Sabah gazetesinde yer alan haberde, yaz transfer döneminde görüşülen ancak anlaşma sağlanamayan Tochi Chukwuani'yi Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ifade edildi.



AVCI'NIN RAPORU BELİRLEYİCİ OLACAK


Haberde, Trabzonspor'un eski teknik direktörü Nenad Bjelica'nın transfer edilmesini çok istediği futbolcuyu Abdullah Avcı'nın da izleyeceği ve vereceği rapora göre görüşmelerin yeniden başlayabileceği aktarıldı.

Bu sezon Danimarka ekibi Lyngby formasıyla 12 maçta süre alan 20 yaşındaki orta saha, takımına 2 gol ve 1 asist üretti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • yunus 6 ay önce Şikayet Et
    avcının alması için 30 üstü yada emekliliği gelmiş oyuncu olması lazım , trabzonlu kerizleri sömürecek oyuncu lazım ..
    Cevapla