Ertuğrul Doğan: Bjelica ile görüşeceğiz

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, takımın teknik direktörü Nenad Bjelica ile her zaman irtibat halinde olduğunu gün içinde de yeniden görüşme yapacaklarını kaydetti.

GİRİŞ 27.09.2023 15:01 GÜNCELLEME 27.09.2023 15:29
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Atakaş Hatayspor karşısında alınan mağlubiyetin Trabzonspor'a yakışmayan bir sonuç olduğunu ve bundan sonra yaşanmaması için de ne gerekiyorsa yapmaları gerektiğini söyledi.

"TRABZONSPOR'A YAKIŞMAYAN BİR MAĞLUBİYET"

Atakaş Hatayspor maçında alınan yenilgiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Doğan, "Trabzonspor'a yakışmayan bir mağlubiyet oldu. Böyle olmaması gerekirdi. Bundan sonrasında olmaması için ne gerekiyorsa onu yapmamız lazım. Bunları konuşuyoruz." diye konuştu.

"HERKES TRABZONSPOR'UN İYİ OLMASINI İSTİYOR"

Teknik direktör Nenad Bjelica ile her zaman görüştüğünü vurgulayan Doğan, "Birazdan yine görüşeceğiz. Normal, olağan görüşmeler. O da sonuçların böyle olmasını istemez. Herkes Trabzonspor'un iyi olmasını istiyor, kendisi de öyle. İnşallah buna benzer sonuçları bundan sonra yaşamayacağız." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Aras 7 ay önce Şikayet Et
    Fatih tekke
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Volkan Demirel bile daha iyi fenerli ama adam top oynatıyor
    Cevapla
  • Yorumcu 7 ay önce Şikayet Et
    Bu adam gecen sezon geldi. Fakat takimin ne oynadigi belli degil. Ahenkli bir futbol yok. Kim kime, dum duma. Ilhan Palut Rize'ye bu sezon geldi. O kadroya oynattigi futbola bakin bir de. Bjelika' nin hic bir bahanesi olamaz. Bence siradan bir antrenör ve bunu Türkiye'de herkes yapabilir.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Fatih tekke
    Cevapla
  • Kurtboğan 7 ay önce Şikayet Et
    Ne başarısı var ne ne ne
    Cevapla
  • Has 52 7 ay önce Şikayet Et
    Çare tek oda yerli ve milli Rıza Çalımbay yada Sergen Yalçın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle