Trabzonspor, Bakasetas ile yeni sözleşme konusunda anlaştı

Gelecek sezon için hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Yunan yıldız Anastasios Bakasetas ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

GİRİŞ 31.07.2023 12:03 GÜNCELLEME 31.07.2023 16:41
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da yönetim, bir süredir gelecek sezon sonunda mukavelesi sona erecek olan Anastasios Bakasetas ile yeni sözleşme görüşmelerinde bulunuyordu.

Yunan 10 numara, yıllık 1 milyon 750 bin euro'dan yapılan 3 senelik yeni kontrat teklifine "evet" dedi. Önümüzdeki günlerde menajeri Türkiye'ye gelecek olan Bakasetas ile yeni sözleşme imzalanacak.

BAŞKAN AÇIKLAMIŞTI

Başkan Ertuğrul Doğan da Bakasetas ile görüşmelerin iyi gittiğini doğrulayarak, "Her an yeni sözleşme imzalayabiliriz. Süreç gayet pozitif gidiyor." ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki orta sahanın bu sezondan itibaren takımın liderlerinden biri olması ve Uğurcan Çakır ile birlikte kaptanlık görevini yürütmesi planlanıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • uğrcan 9 ay önce Şikayet Et
    maho bilip bilmeden konuşma adam son dakika penaltilarini kullanamıyor. hele yeniliyorsak hiç
    Cevapla
  • maho 9 ay önce Şikayet Et
    bu takım geçen seneden de daha kötü olur bu adama ın attığı penaltıların yüzde 70 i dışarı hale bu yunana penaltı attırılıyor şaşırıyorum Trabzon'da hiç penaltı atacak adamı yok mu
    Cevapla
  • Levrock 9 ay önce Şikayet Et
    Trabzon bu sezon berabere takimi olacak, bakin görün
    Cevapla
  • Yazıyorum 9 ay önce Şikayet Et
    Daha fazla verecek enayi bulamayınca iş sadece imzaya kaldı işte.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Neye yarar penaltı bile atamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle