Uğurcan Çakır için iki dünya devi devrede! Dev bonservis geliri

Trabzonspor'un yıldız file bekçisi Uğurcan Çakır'ın yeni takımı netlik kazanıyor. Başarılı kaleci için Roma ve Inter devreye girdi.

GİRİŞ 21.07.2023 11:20 GÜNCELLEME 21.07.2023 11:33
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır'ın yeni takımı belli oluyor. Deneyimli file bekçisini isteyen takımlardan Monaco'nun ardından Nottingham Forest de yeni bir kaleci ile anlaşmak üzere. Forets, Dean Henderson ile el sıkıştı.

Bu gelişmenin sonrasında Uğurcan Çakır'ın önünde iki seçenek kaldı. 27 yaşındaki Trabzonspor'un kaptanı, ya Inter'e ya da Roma'ya gidecek.

Karadeniz'in haberine göre Trabzonspor kaptanı ve kalecisi Uğurcan Çakır'ın peşinde olan takımlar, milli file bekçisinden istediği yanıtı alamayınca alternatiflere yöneldi. Fransız ekibi Monaco'nun ardından İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest, kaleci tercihini Manchester United'in İngiliz file bekçisi Dean Henderson'dan yana kullandı. Bu gelişme, Uğurcan'ın rotasını İtalya'ya çevirdi. Bilindiği gibi, Çizme temsilcileri İnter ve Roma Uğurcan Çakır'ın ısrarlı bir şekilde istiyor. Trabzonspor'a Uğurcan Çakır için ilgi kağıdı gönderen bu kulüpler, istediği rakamlara inilmesi halinde 27 yaşındaki kaleciyi kadrosuna katmak istiyor. Bordo-Mavili kulübün Uğurcan Çakır için beklentisi 12 milyon Euro civarında.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Carsambali 9 ay önce Şikayet Et
    A.Omur ve Ugurcan dan Trabzonspor cok buyuk paralar kazanabilirdi.Agaoglu'nun beceriksizligi yuzunden bu firsati kacirdilar..A.Omur'e M.City tam 25 milyon euro teklit etti..Ugurcan'a inter 20 milyon euro dan fazla para teklif ettiler.Ekuban icin 10,Djaniny icin 9 milyon euro dan fazla Arap liginden teklifler geldi.Hicbirini zamaninda satamadilar..
    Cevapla
  • Bekir 9 ay önce Şikayet Et
    Sıktınız yav ikisinede gidemeyecek
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Yeter çocuğun önünü accın artık
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    dönme dolap gibi gibi aynı hikaye. transfer fısıltıları içinde gidemeyen bir oyuncu
    Cevapla
  • Akın 9 ay önce Şikayet Et
    3 yıldır bir gidemedi buda yalan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle