Nenad Bjelica: Fikirlerimiz gayet net!

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, "Hem antrenmanlarda hem de maçlarda onları tanıma fırsatı buldum. Onlar hakkında fikirlerimiz gayet net." dedi.

Nenad Bjelica: Fikirlerimiz gayet net!
Nenad Bjelica: Fikirlerimiz gayet net!
GİRİŞ 03.06.2023 22:12 GÜNCELLEME 03.06.2023 22:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Trabzonspor sahasında karşılaştığı Alanyaspor'u 5-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktör Nenad Bjelica, hem oyun olarak hem skor olarak çok mutlu olduğunu belirterek, "Bugün aynı zamanda çok büyük bir oyuncunun da veda oldu. Hamsik, son iç saha maçıyla birlikte taraftarlara da veda etme fırsatı buldu. Onun da bir zaferle veda etmesi ayrıca bizleri mutlu etti. Kendisi inanılmaz bir oyuncu, harika bir insan. Onun son antrenörü olmaktan onunla çalışma fırsatı bulduğum için kendimi gururlu his ediyorum" dedi.

Galibiyeti hak ettiklerini ifade eden Bjelica, "Genç oyuncuların aldıkları sürelerle birlikte ortaya koydukları oyunun iyi oluğunu söyleyebilirim. Bugünkü maçta süre alan oyuncuların ortaya koydukları performanstan memnun oldum. Taraftarlarımız da duygusal anlar yaşadı. Bizim için güzel bir gece oldu" diye konuştu.

Takımı gayet iyi tanıdığını söyleyen Nenad Bjelica, "Hem antrenmanlarda hem de maçlarda onları tanıma fırsatı buldum. Onlar hakkında fikirlerimiz gayet net. Önümüzdeki sezon için yarışmacı bir takım olabilmek için çalışıyoruz. Önümüzde oynayacağımız son bir maç daha var. Sakatlıklar nedeniyle 3-4 farklı oyuncuya fırsat vereceğiz. Onlarda göreceğiz" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    ben ts tarafı yım hiç maç seyretmezdim 2 haftadır seyrediyorum en azından gol pozisyonuna giriyoruz ve atıyoruz balına kazanmiyoruz emek var mücadele var bence iyi yoldayız
    Cevapla
  • Makarnacı 10 ay önce Şikayet Et
    Hoca seni haftaya göreceğiz. Notun haftaya
    Cevapla
  • Ayaz 10 ay önce Şikayet Et
    MaşALLAH önceden gelişeydi ts gene şampıyon olurdu formayı hak etmeyenler var onları gönderse teske
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    iyi transferlerle cok is yapar
    Cevapla
  • Sado 10 ay önce Şikayet Et
    Sanki bu adam gelecek iyi takviyelerle iyi iş yapacak gibi gözüküyor.
    Cevapla