Bjelica kararını verdi! Sistem değişiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Karagümrük ile oynanacak maçta son iki haftadır üzerinde durduğu 3-5-2 sisteminden vazgeçip, farklı bir oyun anlayışını takıma adapte etmeye çalışacak.

Bjelica kararını verdi! Sistem değişiyor
Bjelica kararını verdi! Sistem değişiyor
GİRİŞ 21.05.2023 10:13 GÜNCELLEME 21.05.2023 12:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Karagümrük maçıyla birlikte sistem değişikliğine gidiyor. Teknik direktör Nenad Bjelica Fenerbahçe maçında denediği 3-5-2 sisteminden vazgeçip dörtülm savunmaya geçecek.

Trabzonspor'un Fenerbahçe deplasmanında aldığı mağlubiyet kadar teknik direktör Nenad Bjeilca'nın tercihleri de eleştirilmişti. Özellikle Hırvat teknik adamın daha önce yaptığı, "Çok fazla beğendiğim bir formasyon değil" açıklamasına rağmen üçlü savunma kurgusuna devam etme yönündeki arzusu ve Visca'yı bir sağ bek gibi değerlendirilmesi yoğun şekilde tepki almıştı.

Bjelica'nın bu hafta oynanacak olan Karagümrük maçında kart cezalısı olan Eren Elmalı'nın da yokluğunda 4'lü savunma kurgusuna geri dönüş yapması ve özellikle Trezeguet ile Edin Visca ikilisini birlikte hücum hattında değerlendirmesi bekleniyor Nenad Bjelica takımını Fenerbahçe önünde 3-5-2 sistemi ile çıkartırken çoğu zaman 5-3-2 sistemi ile sahada durdu. Bordo-Mavililer'in bu sistemle özellikle orta sahada zorlandığı gözlendi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Zor 11 ay önce Şikayet Et
    2 7 1 dene bu maç farklı olur fener maçında sistem deniyor hangi akılla kimse uyarmadı mi bu adamı adam gibi kadro çıkarsa yenerdi feneri
    Cevapla
  • Ziya 11 ay önce Şikayet Et
    yürü git, hüseyin, densvil, umut vb.. nasıl oynatıyorsun... yetmedimi hüseyinin maç kaybettirmesi... SOS veriyorsun
    Cevapla
  • ACIYAMAN02 11 ay önce Şikayet Et
    Bundan Trabzon'a teknik direktör olmaz fener maçını bile bile verdi
    Cevapla