Trabzonspor'da oyuncular kendini Bjelica'ya kanıtlamak istiyor

Trabzonspor'da sezonun kalan bölümünde oyuncular Nenad Bjelica'nın gözüne girmek ve yeni sezonda forma garantisi almak için kıyasıya bir rekabet içinde olduğunu göstermeye çalışıyor.

Trabzonspor'da oyuncular kendini Bjelica'ya kanıtlamak istiyor
Trabzonspor'da oyuncular kendini Bjelica'ya kanıtlamak istiyor
GİRİŞ 27.04.2023 09:58 GÜNCELLEME 27.04.2023 12:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de iddiası kalmayan Trabzonspor'da son 7 karşılaşma, gelecek adına büyük önem taşıyor.

Yeni teknik direktör Nenad Bjelica'nın, "Gençlere şans vereceğiz. Onları görüp en azından önümüzdeki sene kuracağımız takımın resmini çizmeye çalışacağız" açıklaması hem kadroda bulunan hem de altyapıda yer alan oyuncularda büyük heyecan yarattı.

A takım kadrosunda olan ancak hiç forma şansı bulamayan ve az süre alan oyuncular, kendilerini Hırvat hocaya göstermek için kıyasıya bir rekabete girdi.

En kısa sürede transfer harekatı başlayacak

Trabzonspor'da bir süredir yapılması beklenen Başkan Ertuğrul Doğan ile teknik direktör Nenad Bjelica arasındaki görüşme de başkanın dün Trabzon'a gelmesiyle gerçekleşti. Toplantıda takımın durumu, sezon sonu gidecek ve kalacaklar konuşuldu. Yeni sezonun planlamasına ve transfer çalışmalarına en kısa süre içinde başlanması için fikir birliğine varıldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Alt yapıdan futbolculara destek verilsin yaşı geçmiş kaşarlanmış futbolcular alınmasın geleceği yatırım yapılsın aldığın yabancı futbolcudan para kazanmak başlıca şart olsun yoksa tatile gelip üstüne EURO DOLAR verilmesin. Kalan futbolcular hocaya neyini kanıtlayacak FORMANIN DEĞERİNİ bilmiyor ise. ŞAMPİYON Takımdan kalan eser ortada. NOKTA
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Transfere degil eldeki yeteneklere, genclere önem verin. Transferde de az ama öz olmasina dikkat edilsin. El alemin cöplerini takima toplayip, star diye yutturmaya kalkip, milyonlarca Euro'yu sokaga atmayin. Türkiye'de transfere harcanan paralarla her yil icimizden bir Avrupa sampiyonu cikmasi lazimken, Edirne'den öteye gecemiyoruz. Yazik o paralara...
    Cevapla