Trabzonspor aradığı hocayı buldu! İmza aşamasına gelindi

Abdullah Avcı ile yollarını ayırdıktan sonra yeni çalıştırıcı arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Nenad Bjelica ile anlaşma aşamasına geldiği belirtildi.

GİRİŞ 17.04.2023 10:23 GÜNCELLEME 17.04.2023 10:23
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica ile görüştüğü belirtildi. Bordo-Mavili yönetim, Nenad Bjelica ile yaptığı görüşmelerde sona geldi.

Trabzonspor Yönetimi, Dinamo Zagreb'in ardından NK Osijek'i çalıştıran ve Ağustos ayından bu yana boşta olan Nenad Bjelica'yı Türkiye'ye davet etti. Hırvat teknik adamın bu akşam Türkiye’de olması bekleniyor.

ZAGREB'DE 99 MAÇ

Hırvatistan futbolunun önemli isimlerinden biri olan Nenad Bjelica, Dinamo Zagreb'de görev yaptığı süre boyunca büyük başarılara imza attı. Teknik direktörlük kariyerindeki bu önemli dönemde, Bjelica yönetimindeki Dinamo Zagreb, toplam 99 maça çıktı.

Bjelica yönetimindeki Dinamo Zagreb, 71 galibiyet, 15 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak dikkat çekti. Takım ayrıca, 196 gol atarken, kalesinde sadece 63 gol gördü.

1 ŞAMPİYONLUK

2017-18 ve 2018-19 sezonlarında Hırvat Kupası'nı kazanan Dinamo Zagreb, ayrıca 2018-2019 sezonunda Hırvatistan Ligi'ni şampiyon olarak tamamladı. Bjelica, takımıyla birlikte 2019-2020 sezonunda da Süper Kupa'yı kazanma başarısını gösterdi.

KAYNAK: 61SAAT
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence acele edilmesin. Zaten hedef kalmadı. İhsan Hoca ile devam edilip seneye iyi bir Teknik adam ile anlaşılmalı.
    Cevapla
  • Batak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu herif Trabzonu kaldıramaz Paraya yazık Olur başkanım
    Cevapla
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    aykut kocaman yakışır.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dq kim ya başarısı ne ? Yerli tercih edilmeli ama yerliler maalesef yeterli değil çağdaş futbola ayak uyduramyorlar . Klasik hakem bahaneleri . Kötü futbol . Yavancı olacaksa kaliteli olmalı katkı sağlamalı
    Cevapla
  • İzzet Uzun 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerli de yabancı da olsa ortak yabancı dil olan İngilizceyi çok iyi bilen biri teknik direktör olmalı. Aksi taktirde futbolculara gerekli bilgi de verilmiyor, onları gerektiği gibi maça konsantre de edemiyor.
    Cevapla
  • Düşünen adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt den emekli olmuş hocalara piyango dağıtmaya devam.sizin gibi yöneticileri Allah islah etsin.amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle