Trabzonspor aradığı teknik direktörü Süper Lig'de buldu!

Ertuğrul Doğan göreve gelir gelmez teknik direktör problemini çözmeye çalışacak. Doğan'ın 1 numaralı hedefi Adana Demirspor'un hocası Vincenzo Montella.

GİRİŞ 24.03.2023 09:41 GÜNCELLEME 24.03.2023 17:37
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Trabzonspr yönetimi, pazar günkü seçimden sonra teknik direktör adaylarını gündeme yatıracak.

Yerli isimlere ağırlık verilse de, yabancı opsiyonu açık. Adana Demirspor'la sezon sonunda kontratı bitecek olan Vincenzo Montella, 1 numaralı hedef...

Teknik adam konusunda sezon sonu beklenirse, mevcut durumda takım bir geçiş hocasına emanet edilecek. Ligin flaş takımlarından biri olan Adana Demirspor, Avrupa mücadelesi verirken, Montella ligde 1.75 puan ortalaması yakaladı.

Güney ekibinin henüz yeni kontrat teklif etmediği Montella'nın, kariyerine Türkiye'de devam etmeye sıcak baktığı öğrenildi.



MURAT SANCAK: "İSTEYEN GİDEBİLİR"

Trabzonspor'un Vincenzo Montella'ya ilgisi üzerine Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Twitter'dan bir paylaşım yaptı.

Murat Sancak bu haberlerle ilgili, "Bilemem zannetmiyorum ama isteyen istediği yere gidebilir. Özgürlük var." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Şükrü Ayar 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten böyle bir düşünce hayata gecirilebilirse Trabzonspor için bundan güzel bir hizmet olamaz. Fetihler onlar bunlar Trabzona şu an için hiç bir yarar sağlamaz düşüncesindeyim.
    Cevapla
  • Cem Sayıl 1 yıl önce Şikayet Et
    İlhan palut. Macera aranmasın. Topçulardan giden gitsin, İlhan hoca transfer yapmadan takımı kafaya oynatır. Bu kadar borç varken akılcı davranılsın. Yeni yönetim de başkan hariç diğerleri züğürt ağa. Ancak çay ısmarlarlar .
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkan hariç zümrüt sözüne katılıyorum
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi hıca diyorlar bilmiyorum tutarsa faydalı olabilir . Yerliden yanayım ama yerlilerin çoğu yetersiz bu da acı bir gerçek . Trabzonspora hücümü seven anttenör gerek
    Cevapla
  • Orkan Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Sempatik Hoca
    Cevapla
  • VIP Karakter 1 yıl önce Şikayet Et
    İş yapmaz. Küçük takımın büyük hocası.
    Cevapla
  • Kadıköylü sabri 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapar,tam Trabzon tarifine uygun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle