Trabzonspor'da ayrılık! Kiralık gönderildi

Trabzonspor ile Al Sharjah kulübü Djaniny’nin sezon sonuna kadar kiralanması konusunda anlaşmaya vardı.

GİRİŞ 05.02.2023 13:00 GÜNCELLEME 05.02.2023 13:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

A Spor'un geçtiği son dakika haberine göre Trabzonspor ile Al Sharjah kulübü Djaniny'nin sezon sonuna kadar kiralanması konusunda anlaşmaya vardı. Oyuncunun bu akşam maça çıkmadan yeni takımı ile sözleşme imzalamaya gideceği ifade edildi.

Djaniny, bu sezon çıktığı 27 karşılaşmada 2 asiste imzasını attı. Yeşil Burun Adalı futbolcunun bordo-mavili takımla olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • mavi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman doğru ve zamanında transfer yapacaksınız, ne zaman?
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağdan soldan topluyorlar bunlara avrupada 1000 dolar veren yok burada milyon dolarları görüyorlar paralar çöpe gitti memlekette genç mi yok
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Çoğu zaman uzun süreli anlaşmalar klübe zarar veriyor futboocu oynasa da oynamasa da parayı alıyor . Tamam elden bedava çıkarmak şstenmiyor ama bu sefer de klüp zarar diyor . Sistem bozuk en iyisi maç başı para ve performansa göre prim verilmeli . Yoksa kirslasan ne olacak
    Cevapla
  • Efsane x 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da gs maçında oynayıp gitsene
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir maçta doğru dürüst iş yaptı. Gitsin asalak.
    Cevapla