Trabzonspor'da Visca gelişmesi! Dönüş tarihi belli oldu

Trabzonspor'un deplasmanda Fatih Karagümrük'e farklı mağlup olduğu maçta sakatlanan Edin Visca'nın dönüş tarihi belli oldu.

Trabzonspor'da Visca gelişmesi! Dönüş tarihi belli oldu
Trabzonspor'da Visca gelişmesi! Dönüş tarihi belli oldu
GİRİŞ 23.01.2023 17:41 GÜNCELLEME 23.01.2023 17:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'u deplasmanda farklı geçen Trabzonspor, Süper Lig'in 20. haftasında sahasında konuk ettiği İstanbulspor'u da 4-0'la mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Visca'nın geri dönüş tarihi belli oldu

Bordo-mavili takımın Fatih Karagümrük'e deplasmanda 4-1 mağlup olduğu maçta köprücük kemiğinde kırık tespit edilen ve ameliyat olan Edin Visca'nın ne zaman sahalara geri döneceği belli oldu.

Erken sahalara geri dönüyor

61 saat sitesinde yer alan habere göre; Bordo mavili takımda sol omuz köprücük kemiği kırılan ve başarılı bir ameliyat geçiren Edin Visca beklenenden daha erken dönüyor.

Visca, mart ayında sahalara dönebilir

Son gelen doktor raporuna göre Visca’nın Mart ayında sahalara döneceği belirtildi. Trabzonspor’un bu bölgeye transfer yapması beklenmiyor.

Andriy Yarmolenko gündeme geldi

Bilindiği üzere, Fırtına'da Visca'nın sakatlığı sonrası Ukraynalı kanat oyuncusu Andriy Yarmolenko gündeme gelmişti. 33 yaşındaki oyuncu menajerler aracılığıyla Bordo-Mavili kulübe önerildi.

Avcı: "Visca hızla iyileşiyor"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İstanbulspor maçı sonrası hem transfer hem de Edin Visca'nın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Avcı, sakatlığı bulunan Edin Visca'nın durumuna ilişkin, "Doktor ile kontrol ediyoruz. Hızla iyiye gidiyor. Çok değerli oyuncum. O olmadı mı formasyonda değişiklik yapmak durumunda kalıyoruz. Dönüşünü dört gözle bekliyoruz. Zamanımız süremiz var. Neler yapabileceğimize, transfer süreci içinde bakacağız. Şu an itibarıyla sağlık durumunu takip edip bir an önce dönmesini bekliyoruz. Yabancı kontenjanız dolu. İlla transfer yapalım kulübü zor durumda bırakalım demedim. İçeriden biri gider, transfer yapabiliriz denirse ona göre çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzonspor kariyeri

Bordo-mavili kulüple olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 32 yaşındaki oyuncu 12 Ocak 2022 tarihinde Başakşehir'den Trabzonspor'a 4.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Fırtına ile 26 maçta sahaya çıkan Boşnak yıldız 6 gol ve 8 asist kaydetti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    adama nazar değdi
    Cevapla