Yusuf Yazıcı 3.5 yıllık hasretini bitirdi

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, sahasında İstanbulspor'u ağırladı. Bordo-mavililer mücadeleyi 4-0 kazanırken; Yusuf Yazıcı, ligde de 3.5 yıl sonra golle tanıştı.

Yusuf Yazıcı 3.5 yıllık hasretini bitirdi
Yusuf Yazıcı 3.5 yıllık hasretini bitirdi
GİRİŞ 23.01.2023 10:08 GÜNCELLEME 23.01.2023 10:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'a dönen Yusuf Yazıcı eski günlerine dönmeye başladı. Trabzonspor, dün Başakşehir maçının 11'ine göre tek değişiklikle sahaya çıktı. Abdullah Avcı, vazgeçmediği isimlerden biri olan Trezeguet'yi kulübeye çekerken Yusuf'u 11'de sahaya sürdü. Yusuf da bu fırsatı geri çevirmedi. Ümraniye ile oynanan kupa maçında 2 gol birden atan tecrübeli futbolcu, İstanbulspor ağlarını da havalandırdı.

78 DAKİKADA 3 GOL

Maçın 33. dakikasında Denswil'in indirdiği topu iyi takip eden Yusuf Yazıcı, yarım voleyle meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Futboluyla takım arkadaşlarını da oynatan Yusuf, Mayıs 2019'daki Beşiktaş maçından bu yana Süper Lig'deki ilk golünü attı. Fotomaç'ın haberine göre; yaklaşık 3.5 yıl sonra ligde golle tanışan bordo-mavili futbolcu, sadece 78 dakikada 3 gol atmış oldu.

ESKİ BİR ŞARKI GİBİ

Yusuf Yazıcı'nın attığı golün ardından Trabzonspor Kulübü Resmi Twitter Hesabından bir paylaşım geldi. Mesajda, "Çok eski bir şarkının nakaratı gibi... Tekrar tekrar kafamda çalıyorum seni" yazıldı. Paylaşım bordo-mavili taraftarlardan büyük beğeni aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Objektif 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusufun bu performanslardan çok daha fazlsını yapması gerekli
    Cevapla
  • Artist 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakem kıyağı ile kırmızı kartı es geçildi
    Cevapla
  • antep2701 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf yazıcının son günleri... Türkiye'ye dönmemeliydi... Dünyada bizi temsil etmeliydi... Türkiye de artık yakında pili biter, emekliye ayrılır..Bir takımda teknik direktörlük yapar... hepsi bu...
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok havalı dünyayı kurtaran adam gibi hareketler aynı ego tavan yapmış
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    arda kadar egolu değil bebe 17 yaşında sanki Messi
    Cevapla
  • B.Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbola odaklanabilse şu ana kadar çok daha fazla gol atabilirdi sezon başından beri emekliliği gelmiş bir futbolcu gibiydi ama bu yorum da hamsik e gomis e atibaya haksızlık oluyor onlardan bile çok daha kötüydü. Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'a bir borcu varsa son iki maçtır gösterdiği performansı yükselterek devam ettirmesi lazım.
    Cevapla
  • TürkMücahid 1 yıl önce Şikayet Et
    soylediklerin de haklısın, biri hariç... giderken borcunu fazlası ile ödemişti.!! ÖZETİ ŞU, takıma el freni olmaktan başka yararı yok , hemen gonderilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle