Trabzonspor'un yıldızlarından galibiyet yorumu!

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, Trezeguet ve Marc Bartra İstanbulspor galibiyetini yorumladı.

Trabzonspor'un yıldızlarından galibiyet yorumu!
Trabzonspor'un yıldızlarından galibiyet yorumu!
GİRİŞ 22.01.2023 22:06 GÜNCELLEME 22.01.2023 22:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta maçında Trabzonspor konuk ettiği İstanbulspor'u 4-0 mağlup etti.

Mücadelenin ardından Anastasios Bakasetas, Trezeguet ve Marc Bartra; beIN SPORTS'a konuştu.

İşte yıldız futbolcuların açıklamaları:

Bakasetas: Bu şutların üzerine çok çalışıyorum

"Bizim adımıza çok önemli bir maçtı. Kazanarak devam edebilmek çok önemliydi. Kazanabileceğimiz bazı maçlarda puanlar kaybettik. Lig sıralamasında bu kayıplar nedeniyle geride kaldık. Nasıl oynayabileceğimizi gösterdiğimiz için çok mutluyum. Kendi golüm için top ceza sahası önüne geldiğinde çok öz güvenli hissediyorum kendimi. Bu şutların üzerine çok çalışıyorum. Gol atarak takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Belki de kariyerim boyunca benzer noktalardan 3-4 bin şut atmışımdır." 

Kendi performansı hakkında görüşlerini paylaşan Yunan futbolcu; "Maçlardan önce tek motivasyonum kazanabilmek adına oluyor. Benim bütün tutkum takıma yardımcı olabilmek. Bu sene daha önceki senelere oranla kendimi daha zinde ve hazır hissediyorum. Mental olarak daha iyi hazır olduğunuzda bu fırsatlar önünüze geliyor. Hem fiziksel hem de mental açıdan kendimi daha iyi hissediyorum." ifadelerini kullandı.

- Trezeguet ne söyledi?

"Bugün bizim adımıza çok önemli bir 3 puan oldu. Kazanabildiğimiz için çok mutluyum. Gol sevincimde o yaptığım hareketin anlamı, hem benim, hem takımın, hem de arkadaşlarım için olumsuz şeyler söyleyen insanlara cevap niteliğinde. Onlara konuşmayın, sadece susun ve izleyin demeye çalışıyorum. Takım arkadaşımlarım gibi her antrenmanda elimden gelenin en iyisini vermeye, en üst seviyede çalışan birisiyim. Bu da cevap niteliğinde bir sevinç. Ve bu ilk kez yaptığım bir sevinç hareketi değil. Milli Takım'da da Başakşehir'de de hep yaptığım bir sevinçti. Trabzonspor taraftarları bana inanılmaz bir destek veriyor. Dolayısıyla ben de onların bu desteğine karşılık vermeye çalışıyorum." 

Marc Bartra'dan galibiyet yorumu

"Tüm takım olarak çok mutluyuz. Bizim adımıza önemli bir maçtı. Bu 3 puandan ibaret değildi. Kazandığınızda hem üst sıralara çıkıyorsunuz hem de takım olarak neler yapabileceğinizi herkese gösteriyorsunuz. Gol atarak takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Bir gol de olsa çok mutlu oluyorum." 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Iman 1 yıl önce Şikayet Et
    Su orta siradaki takimlar Trabzona kaybeder Galatasaraya kaybeder Besiktasa kaybeder hic uzulmezler hic mac tekrari istemezlər hic sinilenmezler.İs Fənerebahceye gelince bira hafta onceden kamoa girerler demecler verirler mac sonrasi kukrerler.
    Cevapla
  • corum05 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımın hakeme ihtiyacı yok daha. İki tane bizim takıma kırmızı Kart vardı penaltı vardı eyyema gerekyok yarında bizi satar bu hakem ona göre 61 numaralı oyuncumuz oyuncuyu sakatladı halbuki Kendi sakatlıktan henüz kurtulamadı yazık
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor oyun sistemini değiştirmiş.artik çok canlar yakabilir.trabzonsporun rakipleri dikkatli olmalı.yoksa akılları alınabilir.fakat şampiyon olmaz.cok zor
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Haftaya Hatay soluğunuzu keser. Hiç merak etmeyin.
    Cevapla
  • Yusuf Arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepinizi tebrik ederiz. Başarılarınızın devamını dileriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle